full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

Gospodin Guardiola: Čestitke Interu

GOSPODIN je u “Pirovoj pobjedi” na Camp Nou ostao Barcelonin trener Josep Guardiola. Nakon što je njegova momčad poražena od Intera 3:1 na San Siru, polufinalni uzvrat i slavlje 1:0 bili su nedostatni za finale nogometne Lige prvaka.

Upitan za Interovu taktiku branjenja praktički cijele momčadi unutar 30-ak metara od svojeg gola, Guardiola je kazao:

“Pravo je svake momčadi igrati kako želi, kao što je pravo svakoga trenera postaviti igru za koju smatra da će donijeti ploda. Ja ne mogu zbog toga kriviti Inter. Mi smo pokušavali napadati, no ponekad je to teže nego braniti se.”

“Mnogo je na igru utjecalo isključenje Thiaga Motte, da do toga nije došlo, igralo bi se na drugačiji način. Žao mi je što propuštamo finale, ali sam ispunjen ponosom na činjenicu da sam dio ovoga kluba i na to kako mi igramo. Ostaje nam ispričati se navijačima i čestitati Interu na ulasku u finale.”

“Moramo se uzdignuti nakon ovoga, jer još uvijek nas čeka borba za naslov u Primeri u kojoj smo izgubili samo jednu utakmicu. Ja sam ponosan na svoje momke, niti jedan od njih me nije razočarao”, kazao je Guardiola, strateg momčadi koja je prošle sezone osvojila šest naslova prvaka, uključujući i onaj iz Lige prvaka.

Izvor: Totalsport
Odgovori