full screen background image

Moratti: Mourinho je fenomen

Prvi put nakon daleke 1972. godine nogometaši Intera će igrati veliki finale Lige prvaka (ondašnjeg Kupa prvaka). Suparnik će im 22. svibnja u Madridu biti minhenski Bayern…

Svi u Interu su oduševljeni načinom koji su prvo u osmini finala izbacili Chelsea, a potom i u polufinalu Barcelonu, momčad koja tako neće doći u priliku braniti prošlogodišnji naslov.

– Mourinho je fenomen! Što drugo mogu reći o tom genijalcu. Sretan sam, neviđeno sam sretan i valjda se baš tako osjeća svaki navijač Intera ove srijede – radosno je komentirao vlasnik Intera Massimo Moratti.

– Nevjerojatna je ovo sezona za nas. U igri smo za tri trofeja. Možemo biti prvaci Europe, prvaci Italije i pobjednici domaćeg Kupa. To je strašna statistika i u svakom od ta tri slučaja smo strahovito blizu cilja.

Moratti je za kraj komentirao i ogled na Camp Nou.

– Mogao se vidjeti nevjerojatan karakter svakog od naših igrača, kao i našeg trenera. Svi su napravili savršen posao, od prve do zadnje minute. Stalno smo znali što radimo, znali smo sljedeći potez i ostvarili ogroman uspjeh – završio je Moratti.
Odgovori