full screen background image

Pripremite se za članarine

Dragi prijatelji interisti, bliži se kraj sezone a to znači da nam uskoro slijedi obnova članstva a isto tako prilika novim članovima za upis.
Akcija upisa, uplata članarina i slanje podataka za upis u Inter Club Fedeli trajat će mjesec dana: od 16.05. do 16.06. ove godine. Molimo sve članove i one koji to po prvi puta postaju da poštuju rokove jer naknadnog upisa neće biti. Želimo sve odraditi na vrijeme i ažurirati u Milanu veliki posao. Vrlo dobro znate da se svake godine obnavlja članstvo po završetku sezone i imate dovoljno vremena za skupiti novce, plus je i naš rok mjesec dana tako da svi mogu stići bez obzira na datum kada su plaće.
Iznos članarine za sezonu 2010/11 je 150,00Kn a za juniore (do 14g.) 70,00Kn.
Stari članovi, ukoliko se nije ništa mijenjalo od podataka, trebaju samo poslati novce povjerenicima jer sve ostalo je arhivirano u klubu. Novi članovi trebaju poslati: ime i prezime, datum rođenja, mjesto i adresu stanovanja, fiksni i mobilni broj telefona, E-mail adresu i scan putovnice ili osobne iskaznice.

U ovisnosti od mjesta stanovanja javite se svojim povjerenicima i isključivo sa njima komunicirajte o svemu:

ZAGREB, ZAGORJE, MEĐIMURJE:
Hrvoje Kovač: hrvoje@interusrcu.com
SLAVONIJA, BARANJA, MOSLAVINA, PODRAVINA:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com
ISTRA I RIJEKA:
Biljan Davčev: billyri@interusrcu.com
DALMACIJA I LIKA:
Nikola Raguž: nraguz@interusrcu.com
Ivan Duper: dexter@interusrcu.com
INOZEMSTVO:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com

Ovaj put uz članarine moramo odraditi veliki posao oko navijačkih kartica.

Vjerujem kako je većini vas poznato da su u Italiji prošle godine uvedene navijačke kartice (tessera del tifoso) i svaki klub je dužan organizirati za svoje navijače nabavu tih kartica. FC Inter je svoju nazvao”siamo noi”. Talijanska Vlada je, u suradnji s nogometnim institucijama donjela taj propis zbog sigurnosti i namjera je da nitko neće moći nabaviti ulaznicu bez te kartice. Veliki su otpori nogometne javnosti i u ovoj sezoni je taj propis važio samo za utakmice velikog rizika i zbog toga je propalo naše putovanje na Inter-Juventus. Ima naznaka da će od slijedeće sezone to biti obveza za svaku utakmicu.
Kartice se mogu isključivo realizirati u bankama, a FC Inter za svoje navijače to odrađuje u “svojoj” Banco Popolare di Milano. Nažalost ta banka ne postoji u Hrvatskoj. Glavni koordinator u Milanu za Inter Clubove najavio nam je mogućnost da to obavimo organizirano preko njega, ali to jos nije potvrdjeno. Tako bi uz podatke za članstvo poslali sve potrebno i za izdavanje te kartice.
Navijačka kartica nije uvjet članstva u Inter Clubu, ona služi samo kao dokument za one koji idu na utakmice jer se bez nje neće moći ući na stadione u Italiji, pogotovo na velike derbije i gostujuće utakmice, a kao što je i gore rečeno velika je mogućnost da će važiti za sve utakmice. Kada bude finaliziran formular za sljedecu sezonu biti cete obavijesteni. Sigurno je da ce vam trebati po tri fotografije formata 34x41mm, te fotokopija putne isprave, pa to vec mozete poceti rjesavati, a kada dobijete formular treba ga samo kratko ispuniti i potpisati.
23 thoughts on “Pripremite se za članarine

 1. Pacito 999

  kako vam zavidim na ovoj organizaciji,mi ovamo u Crnoj Gori nemamo jos nikakvu organizaciju a garantvovano ima najvise navijaca INTERA(od stranih klubova)…nadam se da cemo i mi jednog dana imati fan klub….pozdrav iz Podgorice…

 2. in2terista34

  ovi je vaš klub,za drugi i ne znan da postoji,vidija san na vašoj stranici još prošle godine kad je bila isto ovako obavjest da se treba javit povjerenicima za regije,ja san se javija povjereniku za Dalmaciju,on mi je reka šta i kako treban uradit,ja san uradija,mislin neću sad pravit skandal oko toga,samo kažen da mi je čudno šta nisan dobija poklone.

 3. nraguz

  Molio bih te ime i prezime, jer ja sam poklone podijelio svim clanovima iz Dalmacije.
  Onaj tko je uplatio clanarinu dobio je poklone.
  Ne znam zasto se ranije nisi obratio, moj mail je dostupan i na stranici: nraguz@interusrcu.com, a mob mi je 098646279. Volio bih da to rijesimo, jer moje evidencije uplata i broja clanova su tocne. I ktome svi clanovi su dobili svoje poklone.

 4. in2terista34

  ja se duboko ispričavan na eventualnim neugodnostima koje san izazva administratorima ove stranice i povjerenicima ovog kluba,greška je bila u meni,ne u Vama,još jedanput,iskrene isprike.

  1. fanatico

   Vjerojatno si član drugog Inter Cluba za koji smo čuli da ljudi još uvjek nisu dobili iskaznice i poklone!? To je njihova stvar ali je moglo ispasti nesporazuma sa tvojim upitom. Isprika se uvažava… samo me čudi kako nisi skužio da mi nismo više taj klub.

 5. in2terista34

  a vidija san da su mogle ispast pizdarije,iako nisan ima nikakvu namjeru omalovažavat vaš rad ili sl.šta se već moglo pomislit iz mog upita,ja san zna da ste se vi odijelili i da je bilo nekih iskrica ode na stranici,ali san mislija da ste vi ka njihova podružnica,i da se oni sa tin ne slažu,eto sad san i ja još jedan primjer ili dokaz,kako želite,da su me zajebali,slučajno ili namjerno,to ne znan,mislin briga mene i za 120 ili 150 kn,meni je bitno da ja iman iskaznicu u novčaniku i da se mogu hvalit okolo ovin milanezima i juventusovcima :DDDD,ništa sad ću se onda pribacit u vaš klub,sad znan u čemu je je bija problem,i u čemu još uvik je.

  1. RatkoM

   nisu samo tebe, ne brini se 🙁
   ja mogu samo reci sve najbolje o ovom klubu i nacinu njihova rada, a to prebacivanje uopce ne dolazi u pitanje buduci da su i do sada otvoreno primali ljude (sto sam ja naravno iskoristavao :-D) i davali sve od sebe za razliku od …..

 6. fanatico

  Žao mi je za sve ljude koji su oštećeni članstvom u tom IC-u. Neću ulaziti u rad tog IC-a, to je njihova stvar. Mi smo se odvojili prošle godine i registrirali potpuno novi Inter Club. Kako je ova stranica bila podrška dotičnog kluba mnogi se nisu snašli i skužili da više sa njima nemamo veze.
  Ja ne želim agitirati protiv tog IC-a i zato ne spominjem ime kako im ne bih radio negativnu reklamu. Isto tako ne želim odvlačiti njihove članove na našu stranu, samo govorim o onim ljudima koji su mislili da su naši članovi a u biti su se učlanili u taj stari klub i zbog toga je došlo do nesporazuma o kojem je ovdje govorio in2terista34.

Odgovori