full screen background image

Chivu: Napokon je ušla

Nakon pobjede od 3:1 nad Atalantom u 35. kolu Serie A Inter se privremeno vratio na vrh tablice. Tim povodom govorili su Sulley Muntari, te dvojac koji je danas postigao svoje prvijence u crno-plavom dresu, McDonald Mariga i Cristian Chivu…

Muntari: “Nisu nam misli bile u Barceloni. Ovo je nešto drugo. Mi želimo svugdje do kraja i tako se ponašamo. Liga prvaka je jedno, prvenstvo drugo, a Kup nešto treće. Danas smo morali pobijediti i uspjeli smo, iako nismo počeli dobro. Balotelli? Mlad je, griješi, ali član je momčadi i molim navijače da ga razumiju. Griješi, ali još uči, dajmo mu vremena i biti će strašan igrač. Interov? Naravno, ima ugovor s Interom. Ja bih volio da ostane. Barcelona je na teren izašla sa majicom ‘skupo ćemo prodati kožu’? Dobro, mi plaćamo.”

Mariga: “Danas smo ostvarili važnu pobjedu. Ja sam presretan što sam dio ove grupe sastavljene od fantastičnih igrača. Zadovoljan sam zbog pogotka, jer je važan, ali pogotovo zato jer me baš danas na stadionu gledala mama, a ja sam baš danas zabio.”

Chivu: “Napokon! Pokušao sam i uspjelo je. Pokušavao sam već prije, posebno iz slobodnjaka, ali nikada nije ušlo. Kod pogotka sam se sjetio svoje supruge. Njoj ga posvećujem, ona je najvažnija osoba u mom životu. Jako važan gol za mene jer sam prošao teško razdoblje, a za momčad jer smo danas morali pobijediti. Roma? Neću gledati utakmicu, jer zadnji put kada jesam pobijedili su. Od sutra mislimo na Barcelonu, imamo povijesnu priliku i moramo biti pravi.”
2 thoughts on “Chivu: Napokon je ušla

Odgovori