full screen background image

Pismo Curve Nord Balotelliju: Odlazi!

Inter je jutros po prvi put nakon kolovoza održao trening otvoren za gledatelje. Nagađa se kako je Mourinho želio navijače uz momčad u kritičnim trenucima sezone, ali i da je želio vidjeti što stvarno misle o Mariju Balotelliju. Atmosfera je izgledala pomirbeno, iako je jedan natpis jasno poručio: “Mario odlazi”…

Upravo nakon treninga u Inter je stiglo službeno pismo Curve Nord koje prenosimo u cijelosti:

“Bok SuperMario,

Nakon rijeka riječi upućene tebi i tvom ponašanju na kraju utakmice Inter – Barcelona vrijeme je da i mi rečemo svoje.

Dobro znaš da kiša zvižduka na tvoj račun nije došla zbog jednog promašenog udarca, zbog jednog driblinga previše, zbog krivo dodane lopte, već zbog ljutnje gledanja 10 igrača koji su nosili istu majicu kao ti i krvarili na terenu slijedeći protivnika dok si se ti vukao po sredini terena sa svojim standardnim stavom indiferentnosti i superiornosti nad svima i svime.

Ti koji smatraš da ćeš biti najbolji igrač svijeta očito nisi dostojan male momčadi koja igra polufinale Lige prvaka, jer ti ćeš slaviti samo pogodak u finalu Svjetskog prvenstva. Briga te što se radi o veličinama koji imaju duplo tvojih godina, svi su reprezentativci svojih država i svi imaju toliko naslova koliko ti možeš samo sanjati.

Sigurno, ti zaslužuješ veći klub (Milan?) sa publikom koja će znati cijeniti tvoj talent i privrženost dresu.

Ako naš klub odlući povući dres s tvojim brojem, ne samo zbog sportskih zasluga, onda broj 45 neće biti u Interu sljedećih 200 godina!!

Mi se samo nadamo da na kraju ove fantastične sezone, ma kako ona završila, kada budemo pozdravljali zaslužne da se ti nećeš pojaviti među njima.

Sjećat ćemo te se Mario kao derište koje je prvi (nadamo se i posljednji) u povijesti na San Siru skinuo i bacio dres iz protesta. Isti dres zbog kojeg mi trošimo vrijeme, novac i ljubav kako bismo ga slijedili i koji si ti imao sreću nositi.

Za nas više ne postojiš i s ovim ti kažemo zbogom.

Hvala… Ne, to ti ne možemo reći.”
6 thoughts on “Pismo Curve Nord Balotelliju: Odlazi!

Odgovori