full screen background image

Hitne prijave za ulaznice finala Lige Prvaka

Ukoliko Inter prođe u finale Lige Prvaka vjerojatno ćemo uspjeti dobiti jedan broj ulaznica za naš Inter Club. Organiziranog putovanja za Madrid neće biti već je moguće samo nabaviti ulaznice. Moramo hitno odraditi predprijave i poslati u Milano na odobrenje. Hitno se javite do nedjelje u 18.ooh. Kad u srijedu završi utakmica i Inter izbori finale neće biti moguće nabaviti ulaznice. Sve se mora odraditi prije.
Obavezna je uplata avansa od 500kn i samo sa uplatom će biti evidentirana vaša prijava. Naravno da ne znamo dali ćemo i koliko ulaznica dobiti a pretpostavka je da će biti više prijava nego ulaznica koje će nam biti odobrene. U tom slučaju ćemo morati rangirati prijavljene. U slučaju da Inter ne prođe u finale novac će vam biti vraćen.
Zadnji put obavještavamo sve članove i zainteresirane za putovanja na Interove utakmice da pročitaju naš pravilnik o putavanju na utakmice, kako onih organiziranih, tako i oko nabave samo ulaznica: http://interusrcu.com/i-forum/index.php/topic,905.0.html
3 thoughts on “Hitne prijave za ulaznice finala Lige Prvaka

Odgovori