full screen background image

Mourinho iznenađen Tottijevom kaznom

Očekivano, Francesco Totti kažnjen je zbog svojeg poteza poslije Rominog slavlja u gradskom derbiju protiv Lazija, a Interov trener Jose Mourinho iznenađen je izostankom strožih sankcija…

Nakon što je njegova Roma svladala vječne gradske rivale, momčad Lazija, kapetan Francesco Totti pokazao je Lazijevim navijačima palčeve okrenute prema dolje. Brzo se ispričao, ali stigla ga je novčana kazna.

Totti će blagajnu talijanske lige napuniti s 20.000 eura, a zbog svojeg ponašanja na derbiju kažnjeni su i Lazijevi nogometaši. Mauro Zarate platit će 8.000 eura, a Roberto Baronio 5.000 eura.

Na takvu je odluku najburnije reagirao Interov trener Jose Mourinho, koji smatra da kriterij kažnjavanja nije dosljedan: “Ja sam za svoju gestikulaciju s lisicama dobio tri tjedna kazne, a Totti za palčeve dobije samo novčanu kaznu”.

“To je nevjerojatno. Bolje da pričam samo o Ligi prvaka”, dodao je Mourinho, koji je nakon dvoboja sa Sampdorijom osim tri utakmice zabrane vođenja svog kluba morao platiti i 40.000 eura.

Roma i Inter vode neizvjesnu borbu za naslov prvaka Italije. Rimljani imaju bod viška, a do kraja su ostala još četiri kola.
Izvor: Sportnet
2 thoughts on “Mourinho iznenađen Tottijevom kaznom

Odgovori