full screen background image

Messi izbio zub Maiconu i poslao ga na operaciju

LIONEL MESSI je sinoć protiv Intera bio daleko od razine na kojoj smo ga naviknuli gledati, no nakon utakmice ipak se priča o njemu. Maleni Argentinac je naime u 70. minuti utakmice u skoku laktom opalio Maicona i izbio mu zub. Stoper Intera teško stradao, osim što je poput hokejaša ostao bez zuba, natučena mu je čeljust. Brazilca su nakon toga na nosilima iznijeli s terena, a umjesto njega je ušao Chivu.

“Morat će na operaciju zuba”, izvjestio je njegov menadžer Antonio Caliendo i nastavio:

“Maicon je pravi borac. Dobro se osjeća i znam da će napraviti sve kako bi zaigrao u uzvratnoj utakmici protiv Barcelone iduće srijede. No, velikim dijelom to ne ovisi o njemu. Treba vidjeti kako će podnijeti operaciju i koliko brzo će se oporavljati” završio je Caliendo.

Maicon je u posljednje vrijeme jedan od jačih aduta trenera Intera Josea Mourinha, a zabio je i nekoliko važnih pogodaka tijekom posljednjih ogleda. Treba spomenuti onaj spektakularni u pobjedi na San Siru protiv Juventusa (2:0), a bio je i strijelac na prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Barcelone (3:1) u utorak. Zabio je početkom drugog dijela za tada 2:1 domaće momčadi.
Odgovori