full screen background image

Stanković: Nezaboravno veče

Dejan Stanković bio je oduševljen nakon pobjede Intera nad Barcelonom u polufinalu Lige Prvaka, iako je zaradio parni žuti karton.

„Jako mi je žao što neću moći igrati revanš na Camp Nou, ali mislim da moj prekršaj nije bio za žuti karton. Bio je ovo sjajan meč, nezaboravno veče za sve – za nas, klub, i iznad svega za navijače. Ovo je veče koje će ostati upisano u povijesti, iako je tek prva utakmica“, rekao je Stanković nekon velike pobjede.

Inter je nešto lošiju formu u Seriie A platio gubitkom prvog mesta, ali je ekipa i dalje u igri na sva tri fronta, pošto je plasman u finale Kupa obezbjeđen pobjedom nad Fiorentinom. Stanković misli da Inter može ’pokupiti’ sve trofeje.

„Bili smo savršeni večeras. Spremili smo se veoma dobro za ovaj meč, i zaista sam sretan zbog uspjeha cijelog kluba. Nije lako i dalje igrati na sva tri fronta, ali ja sam uvjeren da možemo. Možemo osvojiti sva tri trofeja. U ligi smo na drugom mestu, igramo polufinale Lige Prvaka, i finale Kupa Italije. Da, usporili smo malo u Seriie A i Roma je odigrala dobro nekoliko mečeva, ali i dalje možemo do titule.“

Inter je protiv Barcelone uspio uraditi ono što je djelovalo kao nemoguća misija – da neutralizira Lea Messija, Xavija i Ibrahimovića.
4 thoughts on “Stanković: Nezaboravno veče

    1. J.Zanetti4

      ja mislim da nije teze povredjen i da je uglavnom veliko krvarenje iz nosa uzrokovalo da napusti teren. ali ovo nije potvrdjeno. ako neko ima proverenu informaciju, zamolio bih ga da nam javi. pozdrav svima

Odgovori