full screen background image

VIDEO: Inter (3) – Barcelona (1)

Velika pobjeda! Sjajna igra i taktika Mourinha. Grande Inter. Barcelona je bila blokirana i nadigrana. Nikoga posebno ne treba izdvajati jer su svi dali svoj obol u ovoj veličanstvenoj predstavi na “Meazzi” koja će se dugo pamtiti. Da sve ne bude tako bajno poigrala se sudbina sa Maiconom i nadamo se vi da neće biti nešto ozbiljno sa povredom. Pri kraju je pokvaren malo dojam sa zvižducima Balotelliju što se nikako nije smjelo dozvoliti.
4 thoughts on “VIDEO: Inter (3) – Barcelona (1)

  1. J.Zanetti4

   ja da sam u mogucnosti, savetovao bih Mourinhu da umesto Balotelija u Barselonu povede Quaresmu. Quaresma moze dobro odigrati tih 15-20 min na samom kraju utakmice. naravno da je Inter primio gol za 3-2 velika krivica bi bila Balotelijevo nezalaganje u defanzivi! Quaresma bi to mnogo bolje odradio!! igrao bi za tim!!

   1. limvo_likce

    moguce je da ce se i tako odigrati sve al po meni ja nebi vodio ni jednog ni drugog, balotelija zbog ponasanja a quaresmu zato sto nije pokazao ni sekundu od onoga sto se ocekivalo od njega i mislim da bi trebalo koristit pouzdanije igrace za koje se zna da mogu odigrati na visokom nivou a za njega bas nisam siguran da mi je pouzdan! al pusti mo to Mou ce odluciti za nas sve, on to najbolje zna!!

 1. forzainter

  Ne znam sta da kazem za tog Balotelija!?! Taman mi se poceo svidjati, u ligi dobro odigrao skoro sve meceve od kako se pomirio sa Murinjom i sad ovo…Sledece sezone on odlazi sigurno, ali ne znam sta ce sa njim biti do kraja ove sezone? Za ligu sampiona nam i nece trebati, jer sramota bi bilo i dati mu sansu, kad ovi momci ovako ginu, ali za ligu bi nam bas on trebao! Ne znam sta da kazem, ali ovo mu uopste nije trebalo!!!

Odgovori