full screen background image

Sneijder: Mourinho nam ulijeva samopouzdanje za Barcu

Mourinho na svim poljima radi sa svojim igračima, ne bi li napravio “čudo” u polufinalu Lige Prvaka.

Jedan od ključnih igrača milanskog tima, Wesley Sneijder, je pun samopouzdanja pred prvi meč polufinala Lige Prvaka sa Barcelonom, koji se igra u utorak naveče, a jedan od razloga za takav stav je svakako portugalski stručnjak Jose Mourinho.

“Mislim da je sjajan trener. Točno zna kako treba raditi sa pojedincima, a kako sa timom. Zbog toga nisam uplašen pred sutrašnji meč. Od njega možemo dobiti samo najbolje savjete, to je Mourinhova snaga”, rekao je Sneijder.

On je također izjavio da bi njegov povratak na Santiago Bernabeu zbog odigravanja finalnog meča Lige Prvaka, bio ostvarenje sna.

POKAZAO se ispravnim potez Intera za ovu sezonu kada je od Reala uzeo “odbačenog igrača”, Nizozemca Wesleyja Sneijdera, koji je postao iznimno bitan član Mourinhove momčadi.

Sada Sneijder više od svega želi ulazak Intera u finale Lige prvaka, čime bi se vratio na Santiago Bernabeu i sudjelovao u finalnom ogledu elitnog natjecanja.

“Bila bi to velika satisfakcija za mene. Nije mi bilo lako u danima dok sam bio igrač Reala i stalno u drugom planu”, rekao je Sneijder i nastavio:

“Ništa nije nemoguće. Na samo smo dvije utakmice do finala i nema veze što nam je suparnik najteži mogući. Silno poštujemo Barcelonu, ali i imamo ogromno, potpuno povjerenje u sebe”.

Sneijder je oduševljen i trenerom u Interu, Portugalcem Joseom Mourinhom.

“Znamo da će nam prije utakmica s Barçom ponuditi informacije koje ne bi bio u stanju niti jedan drugi trener. On je sjajan strateg, i na individualnom i na momčadskom planu sve radi savršeno”, zaključio je Sneijder.

Ne treba zaboraviti da Mourinho jako dobro poznaje metode Barcelone jer je prije odlaska u Porto u tom klubu bio prevoditelj u stručnom stožeru Bobbyja Robsona.

Izvor: Sportske.net
Odgovori