full screen background image

VIDEO: Inter (2) – Juventus (0)

Kakva teška utakmica i kako teško izvojevana pobjeda. Juventus je puno bolje otvorio utakmicu i onda čak i sa igračem manje sasvim dobro parirao. Teško smo dolazili do prilika za gol i genijalnim potezom Maicona uspjeli zabiti gol koji život znači. Privremeno smo se vratili na čelo i sada je pritisak na Romi. Mirnije čekamo i Barcelonu te možemo rasterećeni dati sve od sebe kako bi produžili nadu pred revanš i eventualno napravili senzaciju. Nadam se da se dečki nisu previše potrošili u ovom derbiju.
7 thoughts on “VIDEO: Inter (2) – Juventus (0)

  1. forzainter

    Kako Lacio danas naivno izgubi, ne mogu da verujem! Da je onaj ludak dao penal i poveli sa 2:0, utakmica bi bila gotova, a on sutnuo ko baba i dao Romi krila, a do tog trenutka su tako dobro igrali! Onaj golman Lacia, nema veze! Covek ne zna da postavi zivi zid! Jednostavno ne mogu da verujem da su tako glupo izgubili i sad nam ostaje poslednja nada-Sampdorija! Valjda ce oni uspeti da ne izgube na Olimpiku!

  2. hile

    steta ssto Lazio izgubi a imali su priliku i utakmicu u rukama,ovo sto su uradili samo pokazuje da su jako nezrel i neuigran tim,ostaje da zalimo jer ipak se moglo ocekivati da lacio uzme barem 1 bod sto bi nama bilo super,ovako ostaje da zalimo za tim i da cekamo da vidimo sta moze sampdoria uraditi a mislim da moze mnogo jer jako su nezgodni i nama a kamoli romi za koju mislim da trenutno dobro igra ali da nece moci izdrzati pritisak do kraja prvenstva i da ce sigurno kiksati negdje nama ostaje da sve pobjedimo do kraja i da cekamo taj pad rome jer nisu oni dovoljno ni fizicki niti psihicki jaki da igraju u takvom kontinuitetu bez poraza,moraju pasti u sljedecih 5 kola,kako god mene je ipak strah da mi na svim frontovima dodzemo do kraja a nebudemo no1

  3. limvo_likce

    odmah da se izvinem ako cu nekog uvrijediti il ako neko smatra da se to ne smije napisati na stranici al da Bog da Flocari il kako se vec pise invalid ostao u onu nogu kojom je fulao penal! Mamu mu jebem isto dijete od 12 godina puca penal!!

Odgovori