full screen background image

Propalo putovanje na Inter-Juventus

Tužna vijest za sve koju su trebali ići na put. Iz Centrale u Milanu nam je glavni koordinator javio kako je došlo do promjene i da je Inter zbog svih događanja oko calciopolija odlučio da na stadion mogu samo pretplatnici i oni sa navijačkim karticama, koje su prošle godine uveli u Italiji a nitko od nas to normalno nema. Jako neodgovorno od njih jer su nam karte prvotno bile odobrene i mi smo ih uredno platili, napravili trošak oko transakcije a sada nam kažu da i za povrat novca mi moramo platiti trošak!? Molimo vas sve za strpljenje oko povrata novca i u najkraćem roku ćete dobiti povrat.
3 thoughts on “Propalo putovanje na Inter-Juventus

 1. nraguz

  Ja bih zelio ispraviti veliku pogresku navedenu u gornjem tekstu: INTER NEMA NIKAKVE VEZE S OVOM ODLUKOM!!!! Postoji organ koji se zove CASMS i koji odlucuje koje su utakmice rizicne, te samim time odlucuje tko moze na utakmicu (nekad, kao u ovom slucaju samo pretplatnici, nekad zabrane samo gostujuce navijace, nekad ogranice kupnju ulaznica na 1 po osobi, a inace svak moze kupiti po 4, nekad zabrane prodaju ulaznica u odredenoj regiji…) Klubovi s tim nemaju bas nikakve veze.
  Ovim se tekstom stvara krivi dojam da je Inter ili CCIC odlucio da na stadion mogu samo pretplatnici.
  Moram nadodati i da se Inter zalio Sudu u Milanu zelivsi da bar Inter Clubovi (oni koji nisu pretplatnici) dobiju pristup, ali je zalba uredno odbijena.

 2. nraguz

  Nije tocno ni da za povrat novca moramo platiti trosak, jer novac ce biti predan na ruke prvom prilikom, tako da nema bankovnih troskova.
  Duduse, vrlo je izvjesno kako ce se izgubiti novac placen za troskove transakcije prilikom uplate, to nam nece vratiti (mislim).

Odgovori