full screen background image

Video: Inter (3) – Bologna (0)

Kao i uvijek nas BillyRI pripremio je video sa utakmice 32. kola Serie A izmedu Intera i Bologne u kojoj je Inter suverenom predstavom nadvisio Bolognu s 3:0…

http://www.youtube.com/billyRI71?gl=US&user=billyRI71#p/a/u/1/_zAZ_AeXqP4
13 thoughts on “Video: Inter (3) – Bologna (0)

 1. forzainter

  Dobra igra Intera, to hrabri! I protiv CSKA i sad protiv Bolonje smo odigrali na jednom visokom nivou i dokazali da smo najbolji! Sledeci vikend u Firenci je odlucujuca utakmica za skudeto, ako to dobijemo ne vidim gde bi jos mogli da kiksnemo, jer Juvea mislim da cemo rasturiti na Meaci! Roma ce imati gradski sa Lacijom, koji igra sve bolje i bolje! Imacemo i mi sa njima, ali oni su uvek bili nase musterije, a Romi uvek neugodan protivnik! Forza Inter

   1. forzainter

    Sad sam jos video na netu kakav je Lacio tad imao tim, a nasa ona cuvena generacija Ronaldo-Vijeri koja nikad nista ne uradi! Jel to bilo ono kad smo izgubili titulu u zadnjem kolu?

 2. nerazzurri

  znam da sam morao iskljuciti fiksni telefon ( tad nisam imao mob)jer me je prijatelj koji je navijac juvea neprestano zvaookako sam bio tuzan,uhhhh!!!odma se nasikiram kad se sjetim te tekme..

  1. MarioB

   A sad smo se vec navikli na trofeje,a onda bi nam onaj bio nakon 13 godina i sjebe nas Paparesta i ciganski Lazio kojem ta utakmica nije znacila apsolutno ništa,a igrali su ko da je finale lige prvaka.

Odgovori