full screen background image

Cambiasso: Govorimo o nogometu, kakav Inter!

Nakon pobjede Intera nad Bolgnom od 3:0 za medije su govorili dvostruki strijelac Thiago Motta i Esteban Cambiasso…

Thiago Motta: “Sretan sam, ali ne samo zbog dva pogotka, jer svi su danas odigrali odlicno. Bilo je bitno osvojiti tri boda zbog situacije na tablici i zbog mirnoce pred uzvrat Lige prvaka u Moskvi. U prvenstvu moramo nastaviti ozbiljno, jer Roma i Milan su jaki. Ne smijemo gubiti bodove. Sada se ne smijemo prepustiti umoru, moramo raditi maksimalno, jer svaka utakmica do kraja sezone je finale. Koji mi je gol drazi? Drugi, jer je plod momcadske akcije, a takvi su golovi najljepsi. Lijep gol, ja sam samo imao srecu da sam bio na pravom mjestu, a Deki je sve odradio. Golove posvecujem obitelji, Sofiji koja je ponovno bila na stadionu kako bi me bodrila.”

Cambiasso: “Uspjeli smo igrati svih 90 minuta. Nije nam se dogodilo kao u Rimu da primimo gol za vrijeme najvece dominacije. Sve smo zasluzili danas, jer smo igrali sjajno, sa pravim stavom, sa zeljom i snagom. Roma favorit? Mi se osjecamo onakvima kakvim nas pokazuje tablica: prvi smo s bodom prednosti, znamo da ce biti tesko, ali i to da ako dobijamo utakmicu po utakmicu bit cemo prvaci – moramo misliti samo na sebe. Roma je u prednosti jer ne igra u Europi.

Sretni smo zbog povratka Cristiana, s njime imamo vise rjesenja. Sretni smo i zbog povratka Marija, ali najvise smo iznenadeni Thiago Mottinim golovima. Jeli to vaznije? Ne, samo smo iznenadeni time.

Gdje smo gubili bodove? Mozemo analizirati utakmicu po utakmicu. U Parmi je vratar bio najbolji na terenu, protiv Sampdorije smo bili s devet igraca, u Udinama smo dobili bez pola momcadi. Potpisao bih da se svake godine 3. travnja nalazimo u ovakvoj ‘krizi’. Danas smo bili velicanstveni. Jedina utakmica u kojoj smo podbacili je protiv Genoe. Ponekad smo bili bolji, ali gubili bodove, kao u Rimu.

Rastreseni zbog Calciopolija? Od malena su me ucili da ne komentiram stvari o kojima nemam pojma. Nisam pravnik i za razliku od drugih u tom slucaju ne komentiram stvari. Pricajmo o nogometu: kakav je Inter bio danas protiv Bologne!”




3 thoughts on “Cambiasso: Govorimo o nogometu, kakav Inter!

  1. J.Zanetti4

    ima li iko novih informacija sto se tice Calciopolija? puno sam nervozan ovih dana.. u kakvoj je situaciji Inter?? dokle je stiglo to sudjenje?? cujem da skoro svaki dan izlaze nove informacije o tel.razgovorima?? ima li kakvih dokaza protiv Intera??

Odgovori