full screen background image

Moratti: Grubo i sramotno

Predsjednik Intera Massimo Moratti prije utakmice s Bolognom kratko je komentirao posljednje dogadaje…

“Sramota. Dvije razlicite stvari koje se slucajno dogadaju u isto vrijeme. Ili mozda postoji neko prijateljstvo. Prva je Calciopoli, jedna velika sramota. Pokusavaju okrenuti nesto sto nas je povrijedilo. Razumijem da se treba nekako braniti, ali ovo je ruzno i sramotno. Najvise mi je zao zbog onih koji ovo prate u medijima. Sto se pak tice Vierija, sve to je jako tuzno. Mourinho je jos prije par dana prognozirao sto ce se dogadati.”
6 thoughts on “Moratti: Grubo i sramotno

  1. nraguz

    Danas je objavljen razgovor Milanovog Meanija sa Bergamom. Tu mi se cini vec malo ozbiljnije prijetnje. Uoci susreta za naslov Milan – Juventus Meani pita Bergama: “Stavio si nam Trefolonija?” “Jesam” “Onda bolje da jos popricas s njime, nemoj da mu moramo glavu rezat.”

  2. nraguz

    Uvijek iz 5 medija: http://www.inter.it, http://www.gazzetta.it, http://www.corrieredellosport.it, http://www.sportmediaset.it i http://www.calciomercato.com
    Imas jos stranice Sky Sporta http://www.sky.it koje su odlicne i RAI na http://www.rai.raisport.it (ali ja nemam naviku gledanja tih stranica)

    Objavljujem samo ono sto je cinjenica, a to vidim po tome da su izjave pod navodnicima, dakle stvarno izrecene od aktera price. Isto tako, ako je istina sva 4 medija prenose gotovo identicno tu pricu (sto ponovno znaci da su ljudi stvarno izrekli te stvari). Calciomercato u biti samo prenosi stvari iz svih mogucih medija, oni nemaju bas svoje tekstove. Na dnu teksta pise odakle su preuzeli vijest.

Odgovori