full screen background image

Još tri mjesta za Inter – Juventus!

Iz Milana je jučer stigao dopis kako se derbi 34. kola Serie A Inter – Juventus na programu u subotu, 17. travnja u 20:45 miče za petak, 16. travnja u 20:45 u slučaju da Inter prođe u polufinale Lige prvaka.

Iz tog razloga neki naši članovi nažalost neće moći putovati, pa su se oslobodila tri (3) mjesta u busu. Polazak je na dan utakmice iz Zagreba sa stajanjem u Rijeci, a cijena (ulaznica + prijevoz) 650,00 kn. Molimo da se javite svojim povjerenicima ako ste zainteresirani. Imajte na umu da nešto može poći krivo u Moskvi, pa planirajte slobodno i petak i subotu, jer u slučaju Interovog neuspjeha u Rusiji Derby d’ Italia igrati će se, kako je i planirano, u subotu.

ZAGREB, ZAGORJE, MEĐIMURJE:
Darijo Mrzić: hatestill@hotmail.com
Hrvoje Kovač: hrvoje.kovac@hds.hr
SLAVONIJA, BARANJA, MOSLAVINA, PODRAVINA:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com
ISTRA I RIJEKA:
Biljan Davčev: billyri@interusrcu.com
DALMACIJA I LIKA:
Nikola Raguž: nraguz@interusrcu.com
Ivan Duper: dexter@interusrcu.com
INOZEMSTVO:
Rade Rajić: rajic@interusrcu.com
4 thoughts on “Još tri mjesta za Inter – Juventus!

  1. Pacito 999

    samo bih htio da pitam koliko u eurima iznosi 650 kuna ako mi neko moze reci,cisto onako pitam necu da idem samo sam radoznao….iz podgorice sam pa samo da pitam da znam za koliko se moze poci na tekmu voljenog kluba…

  2. nraguz

    Oko 90 EUR. 45 EUR je ulaznica za Juventus, Milan, Romu i prvu utakmicu sezone na Meazzi (drugi prsten narančasto ili crveno). Postoje još bankovni troškovi uplate iz inozemstva što dođe negdje oko 5 EUR po ulazici, a ostatak je put Zagreb – Milano – Zagreb.

    Ulaznice za ostale utakmice na Meazzi (opet drugi prsten, narančasta ili crvena tribina) je 36 EUR + bankovni troškovi.

Odgovori