full screen background image

Objavljen razgovor Bergama i Morattija

Predsjednik Intera Massimo Moratti je nervozan u posljednje vrijeme. Na upit o Balotelliju novinarima je uzvratio: “Pustite me na miru.” Nagada se da iza nervoze stoje posljednji dogadaji na sudovima. Naime posljednjih mjesec dana spekulira se kako su pronadeni telefonski razgovori Morattija i suca Bergama iz 2005, a isto je i s Gallianijem.

Luciano Moggi i Massimo Moratti nagodili su se na sudu, ali Moggi je rekao: “Za mene su ili krivi svi ili nitko. Osobno mislim da nije nitko kriv, ali morate vratiti naslove Juventusu.”

Del Piero je takoder rekao: “Prema posljednjim informacijama koje kruze trebali bi svi razmisliti o onome sto se dogadalo u Calciopoliju. Zasad moramo vjerovati samo dokazanim cinjenicama, ali nama svakako vratite naslove.”

Danas je u javnost izasao jedan od razgovora suca Bergama i Morattija, a 13. travnja trebali bi se objaviti svi pronadeni razgovori izmedu spomenutog dvojca. Obrana Moggija argumentira da su se ti razgovori pet godina namjerno ignorirali i da su za vrijeme sudenja koristena dvostruka pravila. U objavljenom razgovoru danas Bergamo Morattiju objasnjava da mu je za Kup utakmicu s Bolognom 12. sijecnja 2005. dodijelio suca Gabrielea s dva dobra pomocnika, jer nema automatskog zdrijeba. Moratti je odgovorio da je zadovoljan, jer na dodjeljeni trojac nema primjedbi i da ce im se otici javiti prije utakmice. Bergamo je na to rekao kako ce im to sigurno biti drago.
3 thoughts on “Objavljen razgovor Bergama i Morattija

 1. nraguz

  Izasao jos jedan razgovor, onaj nakon legendarne pobjede sa Sampdorijom od 3:2. Bergamo je nazvao, a Moratti mu kaze: “Zelio sam Vas nazvati da vam kazem kako sam se sreo s momkom (Bertinijem) i pohvalio ga, jer suci su bili odlicni.” Bergamo je odgovorio: “Sada cete imati deset pozitivnih rezultata u nizu, ah?” Moratti: “Htio sam vas zvati jucer, ali sam se vidio s momkom i pohvalio ga, a pretpostavljao sam da Vas svi zovu nakon utakmica, i oni zadovoljni i oni nezadovoljni.”

  Sud u Napoliju je odbacio mogucnost otkrivanja svih razgovora, jer oni su ih vec preslusali i rekli: “Ovdje se radi o cistim dezinformacijama. Nije grijeh razgovarati na telefon, ali je grijeh kada se na njemu dogovaraju nelegalne radnje. U ovima nema nista inkriminirajuce, a zrtve ne mogu odjednom postati prijestupnici.”

  Dakle, jos jedan Moggijev pucanj u prazno i pokusaj da sa sobom uvali i nase i Milanove duznosnike.

  Ipak, vidjet cemo hoce li biti sto gore, zasad se slazem sa Sudom u Napoliju – nista nema u ovim objavljenim razgovorima…

 2. marda_pu

  ja vidim veliki problem u tome….mislim da nece moc inter ovako a nazalost sam osobno sumnjam u morattia da je “cista dusa” ja mislim da je on vjerojatno nesto namjestao ali nije dokazano nadam se da ce me razuvjerit a sjetimo se milana tu godinu kad su namjestali mi se cini da su osvojili LP i nisu bili izbaceni u serie B….necu nista govorit u svakom slucaju nadam se najboljem….

Odgovori