full screen background image

Vieri trazi oduzimanje naslova 2006.

Bivsi napadac Intera danas je na Federalnom sudu od FIGC-a trazio da se Interu oduzme naslov prvaka Italije 2005/06. Vieri svoj zahtjev temelji na krsenju ‘Artikla 18 Koda sportske pravde’ koji medu ostalim brani prisluskivanje, tj. spijuniranje sportskih djelatnika, a prema kojem se u tom slucaju mogu oduzeti naslovi drzavnog prvaka.

Isto tako, jucer je postignut dogovor na civilnom sudu u Napulju izmedu Luciana Moggija i Massima Morattija. Moggi je tuzio Morattija za klevetu nakon izjava u La Repubblici s kraja 2007. Kakav je dogovor, nije poznato.
9 thoughts on “Vieri trazi oduzimanje naslova 2006.

 1. 1908n5

  Ronaldo, Vieri, Adriano, Balotelli…
  Sta reć, osim da se u našem klubu uvik nađe ovakvih i sličnih idiota, al baš uvik. Mišljenja sam da je politika kluba premekana, jednostavno problematične igrače, tipa “ovaj zadnji”, triba u korijenu sasić i odstranit, ma koliko dobri i talentirani bili.

 2. nraguz

  Ja se slažem s Vierijem da tuži Inter i Morattija za stvari koje su mu napravljene. Nema veze koliko je on igrao za Inter, kad se taj Inter užasno ponio prema njemu. Prisluškivanje telefonskih razgovora je težak zločin za mene.
  Ali isto tako mislim da je kretenski da se traži oduzimanje titule koja je osvojena nekoliko godina nakon što se to događalo. Neka dobije milijunsku odštetu, to sam apsolutno za. Vieri je također slobodan mrziti Inter, jer to u njegovom slučaju klub i zaslužuje, ali nemoj biti ljubomoran što u 7 godina u klubu nisi osvojio ništa. Meni je baš žao, jer Vieri je ipak legenda kluba i nije zaslužio to što mu je napravljeno.

 3. nerazzurri

  ma je on legenda ali zbog navijaca koji su ga toliko gotivili trebao se ponijet malo džentlmenski a ne ovako blatit klub..a i iskreno se brinem zbog ovolike hajke na inter, svima je u cilju da inter ne uzme jos jednu titulu a ako je i uzme bojim se sta ce nam napravit samo da zaustave ovu dominaciju nerazzurra….nadam se da ce na kraju sve optužbe biti odbacene…forza ragazzi

Odgovori