full screen background image

Napokon primirje

Rezultati Intera najveća su priča u klubu. Međutim gotovo jednak, a u medijima i veći interes privukla je sapunica u kojoj glavnu ulogu ima Mario Balotelli. Poznato vam je da je Balotelli u utorak navečer telefonom intervenirao u emisiji ‘Chiambreti Nights’ gdje je rekao kako on nije kriv za nastalu situaciju, kako se neće ispričati nikome i kako će pravu istinu reći nakon što sve prođe. Njegov novi agent Mino Raiola je bio jedini koji je slao pomirljive i smirujuće tonove (“ovo je previše, moramo okrenuti stranicu pa nek se na kraju sezone vidi tko je kriv”), jer čak je i predsjednik Moratti izjavio još jučer ujutro: “Balotellijeve izjave u Chiambretiju? Briga me za Balotellija.” Eto’o je na pressici uoči CSKA također bio bez emocija prema mladom napadaču: “Pričam s njim svaki dan, pokušavam ga uvjeriti da griješi. Ako neće mene slušati, neka bar posluša prave autoritete u svlačionici: Zanettija, Materazzija i Tolda. Ako nitko, oni znaju što je nogomet. U svakom slučaju nam neće nedostajati na utakmici.” Obitelj Balotelli, tj. sestra Cristina je također reagirala: “Ovo s Mariom se mora stišati.”

Jutros, čini se, obrat. Na inzistiranje Lele Orialija organiziran je sastanak između Balotellija i Mourinha. Prema izvješću medija primirje je postignuto i Mario bi mogao biti u sastavu za Bolognu, a ako ne onda svakako za Rusiju. Već danima Oriali i Branca svojim diplomatskim umijećem nagovaraju dvojicu zavađenih da se pomire, a sastanak je očito urodio plodom. Međutim, mediji se pitaju jeli to samo zato što Interu za Bolognu nedostaje dosta igrača, posebno nakon ozljede Sneijdera jučer ili su Balotelli i Mourinho uistinu zakopali ratne sjekire jutros.
9 thoughts on “Napokon primirje

   1. MukiIceman

    Iskreno da ti kazem i meni je veoma drag igrac…ali kao IGRAC… To sam bezbroj puta rekao na ovoj stranici i svjestan sam sta gubimo s njegovim gubitkom…Nije on neka zvijezda od kojeg zavisi klub niti nesto posebno…On je samo razmazeno deriste koje ima talenat i ufatio se malo neba…Al naucice ga to nekad pameti jer isto kao i Adriano, ako se ne smiri nikad ga niko nece htjeti u svoj tim, a ako ostane bez Intera donji je…

    A fkt steta prava kakav talenat… :/

 1. nerazzurri

  ma meni ne moze biti drag NIKAD, jer igrac koji se izjasnjava kao navijac milana i oblaci njihov dres a Inter ga je afirmisao i dao mu sansu da zaigra sa 17 u prvom timu zasluzuje samo da ga se protjera…a Inter moze i bez njega kao sto je pokazao u ligi prvaka protiv chelsea i cska…FORZA RAGAZI

 2. nraguz

  Nigdje ne piše koliko neće biti Sneijdera. Obično bude na stranicama, a pošto nema ništa vjerujem da je nešto lagano. Uostalom ne bi odigrao cijelu utakmicu jučer da je ozbiljno. Pretpostavljam da će odmoriti s Bolognom.

Odgovori