full screen background image

Milito: I dalje gospodarimo svojom sudbinom

Nakon novog poraza Intera, ovaj put u derbiju 31. kola Serie A kod Rome za Sky Sport govorili su strijelac jedinog pogotka crno-plavih, neumorni Diego Milito i Julio Cesar…

Milito: “Razocarani smo porazom, to je normalno, ali mirni smo. Sve je u redu i gledamo naprijed, pokusati cemo pobijediti u preostalim utakmicama. Sto nam je nedostajalo? Drugi pogodak, eto sto. Nakon naseg izjednacenja Toni je brzo zabio i to nas je pokopalo. Po meni je remi bio najpravedniji ishod, s obzirom da smo pogodili tri vratnice.  Svejedno, ovaj rezultat ne mijenja nasu sezonu, jos uvijek sve ovisi samo o nama.

Jeli Julio Cesar pogrijesio kod gola De Rossija? Dogada se, dogodilo se i meni da u posljednjim trenucima ne pogodim za remi. Mi smo dosli pobijediti, nismo uspjeli i sada se okrecemo srijedi i Ligi prvaka. Do sada nismo mislili na taj ogled.

Balotelli? Mario je clan momcadi, ali o onome tko ce igrati odlucuje trener. On najbolje zna tko je najspremniji. U subotu protiv Bologne cemo dati sve, trener ce odluciti kojih 11 ce istrcati. Izabrat ce najspremnije, kao uvijek.

Jesmo li umorni? Igrati na tri fronta nije lako, trosimo puno energije, ali idemo naprijed davajuci uvijek sve od sebe. Toliko nastupa nama su izazov, a ne problem: zelja za pobjedom je jaca od umora.

Bio sam u zaledu kod gola? Nisam tako mislio, ali to je nogomet. Primjerice, u prvom poluvremenu na meni je napravljen prekrsaj za jedanaeserac.”

Julio Cesar: “Pogrijesio sam kod pogotka De Rossija. Mislio sam da sam blokirao loptu. Ne znam sto se dogodilo. Medutim, nismo zasluzili izgubiti. Brzo cemo se oporaviti, vidjet cete.”
2 thoughts on “Milito: I dalje gospodarimo svojom sudbinom

Odgovori