full screen background image

Paolillo: Mourinhovo je i stajalište kluba

Mario Balotelli vs. Jose Mourinho. Ogled se nastavlja. Danas je održan sastanak dvojice nesuglašenih, a nakon što je napadač napustio trenerov ured ništa se nije promijenilo – Balotelli nije na listi za utakmicu s Romom. Cijelu situaciju kratko je prokomentirao izvršni direktor Intera Ernesto Paolillo…

“Isključivanje Balotellija? Mogu samo reći da je stajalište Mourinha isto kao stajalište kluba. Trener ima našu potpunu podršku oko ove situacije.”

Potom je tema bila sutrašnja utakmica s Romom: “Optimist pred Romu? Ne bi bilo korektno pred bilo koju utakmicu. Ali da vjerujem, to sigurno. Mogu li dva važna susreta iscrpiti psihičke i fizičke energije igrača? Naši igrači su profesionalci i spremni su za takve izazove, pa mislim da ćemo i sutra i u srijedu biti spremni.”

Na kraju tema zbog koje je Paolillo bio u uredima Lega Calcio, a to je financijski fair-play kojeg želi Michel Platini: “Mi se, kao i svaki klub Serie A, slažemo s tim projektom. Danas nitko od nas možda nije unutar traženih parametara, ali kada se zakon počne provoditi za tri godine, svi ćemo biti financijski stabilni, dakle unutar traženih normi.”
Odgovori