full screen background image

Svi protiv Balotellija…

Mourinho, suigrači, navijači, čak i predsjednik Moratti pokazuju da im je dosta ludiranja Marija Balotellija. On čeka ljeto da napusti klub…
Mario Balotelli je sinoć sa tribina gledao utakmicu sa Livornom, u društvu povrijeđenog Wesleya Sneijdera. I dok se Holanđanin radovao golovima Semija Eto’oa, Super Mario je bio potpuno indiferentan i ćaskao je sa nekim telefonom.

Kamere su ga pratile tijekom čitavog meča, djelovao je nezainteresirano.

Ivan Cordoba ga je optužio da prenosi svoje privatne probleme sa trenerom na ekipu, i da ne sluša šta mu iskusniji drugovi govore.

„Podsjeća me na Adrijana, isto mu je tako Mancini pričao neke stvari, a on je gledao sve iz svog kuta. Kasnije je priznao, po odlasku da je trener bio u pravu“, rekao je Kolumbijac.

I navijači su mu nekim transparentima pokazali kako je kratak put od slave do blata, pa je sada jasno da mu izgleda budućnosti, ako Mourinho ostane u Interu, nema.

Izvor: Sportske.net
8 thoughts on “Svi protiv Balotellija…

  1. Adriano 4ever

    Molim vas ako neko moze da mi rekne na kojem programu da gledam utakmicu zivim u Mostaru pa nece biti ni na jednom tv kanalu pa kako da gledam preko Interneta.HVALA UNAPRIJED I DA INTERRRRRRRRRRRRRR dobije a Quaresma da het tricks

Odgovori