full screen background image

VIDEO: Inter (3) – Livorno (0)

Meč protiv Livorna je Inter počeo bez nekolicine standardnih igrača te je nakon dužeg vremena Quaresma dobio priliku za odigrati cijelu utakmicu. Mourinho je sve iznenadio postavivši od početka Chivua. Protiv posljednje momčadi na tabeli i igrajući kod kuće trener je ispravno zaključio da je to idealna prilika za povratak na teren i Rumunj se odlično snašao. Eto’o je napokon, izostankom Milita, dobio priliku igrati u špici bez obaveza i odmah je potvrdio svoje golgeterske sposobnosti sa dva prekrasna gola. Općenito su svi odigrali solidno na čelu sa sve boljim Thiagom Mottom. Milan je kiksao u parmi i sada mirno možemo odigrati subotnji derbi sa Romom koji nam dolazi pred nastup Lige Prvaka.




3 thoughts on “VIDEO: Inter (3) – Livorno (0)

  1. zythos

    konacno pobjeda u prvenstvu. dobro su svi odigrali, posebno mi se svidal quaresma, koji je odigral jako dobro i motta takoder. eto”o je pocel ponovno zabijati, to mi se jako svida. samo tako dalje, sad treba dobiti romu.

    FORZA INTER!!!!

  2. forzainter

    Lepo je igrao Quaresma, konacno jedna dobra partija! Etoo na nivou, zaista je lepo dao 2 gol i dobro je sto nam se Kivu vratio! Skudeto je na pomolu, samo da ne izgubimo na Olimpiku, a nasa pobeda bi sve resila! Forza Inter

Odgovori