full screen background image

Mourinho – što je slijedeće?

Mourinhomanija zavladala Europom, Inter strepi hoće li ostati, Real ga želi na svojoj klupi, on bi najradije natrag u Englesku…

Mourinho je ponovo u modi. Pošto je očitao lekciju Ancelottiju i izbacio svoj “Chelsea”, čitava Europa je poludjela za portugalskim trenerom.

Svi se bave njegovom budućnošću, a sam je podgrijao atmosferu konstatacijom da ima ugovor na tri godine, ali i klauzulu po kojoj može napustiti Inter na kraju sezone.

“Poslije Intera, ostala su mi još tri posla, da osvojim Primeru, da se vratim u Englesku i da na kraju treniram Portugal”, rekao je Mourinho.

Real ga hoće na svojoj klupi, nalazi se na listi sa Capelom, Benitezom i Ancelottijem, kao kandidat za nasljednika Pelegrinija. Priča se da bi mogao ponovno u Premijership, pominje se Liverpool, ili čak povratak u Chelsea, ali vjeruje se da on cilja klupu Manchester Uniteda, kada se Ser Aleks bude povukao.

I naravno ostaje Portugal, no sam kaže da je rano i da još ne želi raditi takav posao, odnosno da mu je trenutno mnogo veći izazov svaki dan raditi sa igračima.

Samo nekoliko sati prije meča sa Chelseajem, mediji su bili puni najava da će dobiti otkaz na kraju sezone, ako ne prođe bivši klub. A onda se sve promijenilo.
Izvor: Sportske.net
2 thoughts on “Mourinho – što je slijedeće?

  1. in2terista34

    ja mislin da je ovo jedan veliki trik Mourinha,jer zna koliko je sad u centru pažnje i koliko mu to godi,želi samo da se non stop o njemu piše ka i dosad šta je bilo u njegovoj karijeri,tako da se nema smisla oko ovog uzrujavat,iako ne zvuči baš ugodno

Odgovori