full screen background image

Eto’o: Ovakav Inter može pobijediti bilo gdje

Samuel Eto’o, strijelac pobjedničkog gola za Inter u 1-0 pobjedi nad Chelseajem u Londonu, zahvalio je suigraču Wesleyju Sneijderu na sjajnim loptama i otkrio da se sa zadovoljstvom žrtvovao za momčad…

– Trener mi je dva dana prije utakmice rekao da ću igrati bočno u napadu i da ću morati više defenzivno raditi. Bila je to žrtva za momčad koju sam morao podnijeti i nakon svega mogu samo reći da sam jako sretan, kao što smo svi skupa – rekao je 29-godišnji Kamerunac, koji je igrao bočnu poziciju u veznom redu zajedno s Pandevom na drugoj strani, dok je u ulozi središnjeg napadača bio Diego Milito.

– Inter je momčad velikih šampiona koja, kad igra kao što je igrala večeras, može pobijediti na bilo kojem stadionu u Europi.

– Wesley Sneijder je za nas vrlo važan igrač. Večeras me gurnuo u dvije sjajne prilike. Prvu sam upropastio donijevši lošu odluku, drugu nisam smio.
2 thoughts on “Eto’o: Ovakav Inter može pobijediti bilo gdje

  1. forzainter

    Sad samo da Etoo proradi i u ligi i nema zime!!! Ne moze Milito sam da osvoji skudeto, mora da mu se neko pridruzi! Vesli Snajder je mozak ekipe! Da smo uspeli da ugrabimo i Robena, ali dobro je i ovako!!!

Odgovori