full screen background image

Ibrahimović: Problemi sa koljenom su prošlost

Napadač Intera Zlatan Ibrahimović, koji je protekle sezone dosta izostajao sa terena zbog ozljede koljena koja ga je mučila nekoliko mjeseci, kaže kako je ta ozljeda konačno stvar prošlosti, te kako je sada potpuno spreman za igru i treninge.

Ibrahimović je na prvom treningu pred početak nove sezone otišao sa terena nakon samo dvadeset minuta i strahovalo se kako će se problemi nastaviti.

Međutim, stvari su od početka priprema, na koje se Ibrahimović vratio tek prije par tjedana, krenule nabolje, a nakon sinoćnjeg nastupa u prijateljskoj utakmici protiv Benfice, Ibrahimović je bio optimističan.

“Odigrao sam dobru utakmicu, ali najvažnije je da sada imam snage za svih devedeset minuta. Osjećao sam se dobro i koljeno mi nije stvaralo nikakve probleme. Dobro napredujem i nije bilo nikakvih problema od početka priprema. Morat ćemo još neko vrijeme pratiti koljeno, ali najgori dio je iza mene.” -rekao je Ibrahimović.
4 thoughts on “Ibrahimović: Problemi sa koljenom su prošlost

 1. Ado525 Inter u srcu

  Ibrahimovic je veliki igrac jedan od najbolji napadaca na svjetu moze da bira klub za koji da igra a on je ostao u Interu i nadam se da ce biti proglasen i to uskoro Ibra mnogo srece golova trofeja ,,,,,,
  Ibrahimovic
  Adriano
  Quaresma
  Mancini
  fantasticna cetvorka ….

Odgovori