full screen background image

VIDEO: Chelsea (0) – Inter (1)

Briljantna pobjeda i konačno prolaz u četvrtfinale Lige Prvaka. Napokon smo izbacili i neku englesku momčad i to sa obje pobjede. Bravo i veliko hvala momci za divnu večer u Londonu. Genijalna taktika najvećeg trenera, a kako nekoga izdvojiti od igrača kad su svi bili sjajni. Sneijderova ubitačna proigravanja, Samuel i Lucio opet odigrali bez greške, Maicon napokon onaj stari, Eto’o proradio kad je bilo najpotrebnije i pokazao kako je veliki u velikim utakmicama, Motta odigrao najbolju utakmicu u Interu, Zanetti standardno, Milito puno odradio… ma svi su odigrali za 9 i 10. Sad je konačno pao teret sa leđa i možemo igrati opuštenije tu Ligu Prvaka a u Serie A vratiti ritam pobjeda i ne dozvoliti Pratnji da nas pretekne.
2 thoughts on “VIDEO: Chelsea (0) – Inter (1)

  1. zythos

    nekoliko puta sam si pustal snimku gola, fenomenalno je eto¨o zabil. svaka mu cast, ali i sneijderu koji mu je dodal loptu kakvu samo pozeljeti mozes…. svaka cast svim igracima i treneru i navijacima svima…. FORZA INTER!!!!

  2. Valentino

    kad sam se ujutro probudio bio sam tako veseo jer dolazi ta tekma,imao sam osječaj da čemo pobjediti i znao sam da če baš on zabiti,ali nije bi bilo jasno zašto su po novinama i kladionicama oni (chelsea)bili favoriti tako da sam uložio na inter izaradio,ali nije me bilo briga toliko za tu lovu nego samo da im pokažemo tko je INTER ponosan sam i kad gube,a još više kad pobijede i još smo ih razbili u igri nisu nam mogli parirati koliko smo snažni i pametno igrali….
    ovo je pobjeda koja će donjeti sada mir i snagu za prvenstvo jer nesmijemo više kiksati

    a danas sam ponosan i veseo kaj navijam za najbolji klub na svijetu forza INTER

Odgovori