full screen background image

Mourinho gledao utakmicu iz policijskog boksa

Trener Intera Jose Mourinho u petak se našao u vrlo neobičnoj situaciji. Utakmicu svojih nogometaša u Cataniji je promatrao u društvu policije…

Portugalski strateg, podsjetimo, i dalje odrađuje suspenziju zbog kritiziranja sudaca tijekom i nakon utakmice protiv Sampdorije.

Svoju momčad ne smije voditi s klupe, a u Cataniji nije mogao sjediti ni na tribinama. Policija se, naime, bojala za njegovu sigurnost, a kako nisu znali kamo s njime, odlučili su ga smjestiti uza sebe. Točnije, u prostoriju iz koje nadziru događaje na travnjaku i tribinama!

Mourinho je tako bio zaštićen poput kakvog državnika, a uživao je i raznim sicilijskim delicijama kojima su ga ponudili ljubazni domaćini. Jedino u čemu sigurno nije uživao je bila igra njegovih nogometaša koji su izgubili s 3-1 i pružili drugoplasiranom Milanu priliku da im se u nedjelju približi samo na jedan bod zaostatka.
One thought on “Mourinho gledao utakmicu iz policijskog boksa

  1. nraguz

    Ne znam tko ovo piše, ali kakva glupost. Mourinho je bio u istom boxu kao i lani (isto je bio suspendiran). Možda to i jest nekakva ložica gdje stoje i policajci, ali da je to zbog njegove sigurnosti je totalna debilana.

Odgovori