full screen background image

Branca: Pogriješili smo i točka

Nakon utakmice 28. kola i poraza Intera u Cataniji od 3:1 ponovno je pred mikrofone stao Marco Branca…

Što nije štimalo? Prije svega rezultat. Do našeg vodstva kontrolirali smo utakmicu, iako nismo igrali dobro. Kasnije je pala koncentracija koja je dovela sve do igranja rukom i jedanaesterca. Evidentno je da prolazimo jedan teži period u kojem ne možemo naći pravu koncentraciju. Gol kao ovaj izjednačujući nismo nikada primili, sa jednim igračem u našem kaznenom prostoru. Pogriješili smo, kao da smo mislili da će utakmica sama završiti u našu korist. Trener je uveo još jednog napadača u drugom poluvremenu kako bi dao živost. Bili jesmo bolji, ali nismo iskoristili prilike. Kasnije su detalji bili na njihovoj strani, ali Catania je zasluženo pobjedila. Kada ne zatvoriš utakmicu na vrijeme, ona se vrlo brzo otvori: to se dogodilo ovaj put. Ništa, čuvati ćemo ono što se dogodilo ovdje i idemo dalje.

Napravili smo uslugu konkurenciji? Ne mislimo na njih, samo na naše rezultate. Ne volim govoriti o “što ako” ali činjenica je da smo izgubili puno bodova, da smo danas izgubili utakmicu i da nismo isti kao prije mjesec dana. Međutim znamo točno što moramo napraviti kako bismo se vratili.

Mislili smo samo na ovu utakmicu, ne na Chelsea. Znali smo za odličnu formu Catanije, ali nismo pokazali pravu koncentraciju. Poraz mora biti analiziran od svih sa pozitivnim stavom. Ovaj poraz nas neće uzdrmati, dapače dati će nam samo još više motivacije za susret s Chelseajem. Ta je utakmica sasvim druga priča, sa sasvim drugačijim intenzitetom.

Negiram da imamo problema u svlačionici. Hoće li Balotelli igrati u Londonu? Ne znam, vidjet će trener i liječnik, isto kao i za Thiaga Mottu i Santona.

Muntari? Bila je to taktička izmjena, nemam što drugo za dodati. Zamjene su normalna stvar koju svi treneri rade kako bi pomogli momčadi.
3 thoughts on “Branca: Pogriješili smo i točka

  1. Adnan_Lukavac

    Ne znam sjecal se tko s tekmom protiv Udinese-a kad smo igrali i kad je Mourinho galamio urlao na igrace tad je inter igrao a vako vjerujte mi kad Mourinho nema kontakta sa igracima da im govori sta kako oni su ao izgubljeni Ja se jos nadam da cemo na kraju dignuti trofej …

Odgovori