full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

Chivu sa kacigom na glavi odradio trening

Rumunjski branič Intera Christian Chivu (29) odradio je prvi trening s ostatkom momčadi nakon što je 6. siječnja završio u bolnici s napuknućem lubanje…

Do nesreće je došlo nakon što se glavom sudario s Chievovim napadačem Sergiom Pellissierom tijekom prvenstvene utakmice. Prevezen je tada u veronsku bolnicu gdje je izvršen operativni zahvat kako bi se smanjio hematom, a potom je prebačen u milansku bolnicu Besta iz koje je otpušten sredinom siječnja.

Da se Chivu dobro oporavio govori podatak da je zajedno sa suigračima trenirao u srijedu. Nosio je pritom zaštitnu kacigu na glavi.

U ovome se trenutku još uvijek ne zna hoće li kaciga, slična onoj kakvu nosi vratar Chelseaja Petr Čech, biti standardan dio opreme kroz daljnji tijek Chivuove karijere. Poznato je, pak, da bi se utakmicama trebao vratiti tijekom travnja.
4 thoughts on “Chivu sa kacigom na glavi odradio trening

  1. J.Zanetti4

    steta za takvog igraca.. izuzetno je pouzdan bio u odbrani! vrlo zhvalan igrac. mogao je da igra i na mestu centralnog beka, i na levom beku, i na mestu zadnjeg veznog u sredini terena…

    ja se iskreno plasim da ce izgubiti srcanost i hrabrost kada bude ulazio u duele.. i pitanje je da li ce smeti igrati skok igru glavom!! nije to jednostavno u njegovoj situaciji!!

    nadam se najboljem za njega… i ako Bog da da se u potpunosti oporavi i da bude onaj stari Chivu

Odgovori