full screen background image

Branca: Ponekad mora i ovako

Nakon četvrtog remija Intera u posljednjih pet utakmica prvenstva izjave je dao Marco Branca…

“Ne može se uvijek igrati sa maksimalnom odlučnošću. To se dogodilo današnjoj utakmici. I sa strane Intera i sa strane Genoe. Možda je hladnoća razlog (smijeh). Čak je i Borg znao gubiti i svi su se pitali što se događa. Mi smo odigrali 0:0 kod kuće nakon dugo vremena, znači da smo postali veliki kao Borg. Šalu na stranu, naravno da bi bilo bolje da smo uzeli tri boda, ali može se dogoditi utakmica bez ritma. Možda su utakmice u reprezentacijama naših igrača sredinom tjedna razlog, možda se jednostavno nakupilo utakmica, pa smo umorni. Ne možemo uvijek biti 100% i zato prihvaćamo rezultat s terena.

Mourinho? Sigurno da nam nedostaje na klupi, nedostaju njegove motivacijske sposobnosti za vrijeme utakmice. Jeli rezultat rimskog ogleda utjecao na pristup? Ne, mi ne gledamo druge, samo sebe. Osvojili smo bitan bod, protiv vrlo dobre momčadi, organizirane, brze, pažljive. Ovakva utakmica se mora dogoditi jednom u prvenstvu.

Potezanje za dres Balotellija, prekršaj na Militu? Mislim da je na Militu bio jedanaesterac, kontakta je bilo. Upravo ga je taj kontak spriječio da loptu udari kako je trebao i želio. I sam mi je rekao kako je penal bio.

Muntari? Bio je ljut zbog zamjene, ali svi su, to je normalno. Svatko bi želio igrati stalno. Sulley je odličan momak, čak štoviše nakon utakmice nam se ispričao u svlačionici.

Samuel? Neće ga biti u Cataniji zbog kartona. Prekršaj kojim je zaslužio žuti karton? Njegova prsa su izgleda čvršća od drugih, pa nije mu nadimak bez veze Zid” – ironično je zaključio dobro raspoloženi Branca.
2 thoughts on “Branca: Ponekad mora i ovako

  1. J.Zanetti4

    cudi me zasto nema u poslednje vreme onih prepoznatljivih solo prodora i centarsuteva Maicona??? ocigledno je momak pao u formi?? mozda umor!! imamo konacno vise od 3 dana za spremanje za sledecu utakmicu, i jednostavno moramo pobediti Catanju u gostima! Milan ce 90% uspeti da pobedi Cievo u sledecem kolu, (mada ja se nadam da ce biti preumorni utakmicom u mancesteru i napraviti kiks u nedelju). Pobeda protiv Catanje je prioritet!!!!!!

Odgovori