full screen background image

Kolarov nesretan i tužan, sanja Inter

Prema pisanju ialijanske štampe, srpski reprezentativac se razočarao jer se nije pridružio Stankoviću i Pandevu. Na ljeto odlazak neminovnost?
Današnja „Gazzetta dello sport“ u svom specijalnom rimskom izdanju se bavi sudbinom Aleksandra Kolarova.

Naime, nakon što je propao transfer u Inter prošle zime, srpski reprezentativac je, prema navodnim izvorima iz Lazija, tužan i nezadovoljan. On se svim srcem želio pridružiti svom kapetanu Dejanu Stankoviću, ali i dobrom prijatelju Goranu Pandevu.

To se nije desilo zbog megalomanskih zahtijeva Claudija Lotita, i sada je Kolarov jako razočaran što se odražava na njegove partije.

List piše da bi ga predsjednik Rimljana prije prodao Bayernu, koji nudi 15 milijuna eura, ali bi sam igrač radije ostao u Italiji gde se odlično snašao. On se želi boriti za trofeje i vidi Inter kao idealnu sredinu za to.

Mourinho i dalje inzistira na dovođenju srpskog lijevog bočnog igrača, koji je jedan od prioriteta za Massima Morattija u ljetnjem prijelaznom roku.

„Odlazak Kolarova je neminovan, ali pitanje je hoće li u Inter, jer je Lotito težak čovjek i videli smo kako su prošli pregovori sa Ledesmom, odnosno njegovim prijelaskom u redove prvaka”, tvrdi italijanska javnost.

Zanimljivo, niko ne pominje mogućnost da po „članu 17“ Kolarov otkupi svoj ugovor, na što ima pravo (suma je u skladu sa njegovim mizernim primanjima u Laziju) i ode iz Rima.

Izvor: Sportske.net
Odgovori