full screen background image

Inter priprema novi ugovor Balotelliju

Uprava Intera priprema novi ugovor napadaču Mariju Balotelliju kako bi ga do 2015. godine zadržali na Giuseppe Meazzi, piše u današnjem broju Gazzetta Dello Sport.

Predsjednik Massimo Moratti impresioniran je Balotellijevim umijećem i razvojem tokom sezone i rekao je direktorima da pripreme novi ugovor.

Postojeći mu ističe 2013. godine a po novom bi zarađivao dva i pol milijuna eura godišnje, što je mnogo više od 1,2 milijuna eura koliko je dobijao u 2008. godini.

Izvor: Blic
12 thoughts on “Inter priprema novi ugovor Balotelliju

 1. EL CUCHU 19

  Dovoljno je lud i sa 1.2 milje eura plaće,kak će tek bit sa 2.5 hahhahhhaahaah ? A sdruge strane kad vidiš panjeve mancinija,quaresmu,mottu,muntarija …da dobijaju od 2.5-3.5 milje godišnje ,onda za Maria to nije puno…

   1. J.Zanetti4

    ma ok ljudi..

    momak je samo izneo svoje misljenje, ne treba se odmah svadjati. ako on misli da je Baloteli zasluzio kapitensku.. ok.. mi se ostali ne slazemo sa tim.. i to je ok..
    ali zna se da ce Zanetti sam dodeliti kapitensku onome za koga smatra da je zasluzuje.. znamo da su trenutni zamenici Materazi, Cordoba,Cambiaso.. ali ako bi se dala igracu u startnih 11 u ovom trenutku to bi bio verovatno Cambiaso ili Stankovic koji su u Interu od 2004

Odgovori