full screen background image

Mourinho razmišlja o Badelju?

Milan Badelj za sada nema namjeru otići. 21-godišnjak koji je stožerni igrač Ladićeve reprezentacije odbio je ponudu CSKA, jer ne vidi zašto bi u ovom momentu, kada je tek krenuo ozbiljnim koracima, preselio u Rusiju.
Bayern se još nije službeno oglasio, jer u toj situaciji drugačije bi se razgovaralo. Svjestan je toga i Badeljov menadžer Dejan Joksimović, koji je zatrpan pozivima francuskih klubova nakon susreta mladih selekcija Hrvatske i Francuske u Reimsu. Joksimović tvrdi da je Badelj na vrhu popisa želja francuskih klubova.
No, jedna je vijes odjeknula jače negoli je to slučaj s interesom iz Championata. U redu zainteresiranih, čini se, stoji i milanski Inter, koji također zna da na Maksimiru raste “novi Zvone Boban”,
Informacija je to koju je plasirao talijanski Itasportpress.it, prema kojem je upravo portugalskom treneru Joseu Mourinhu za oko zapeo “elegantni 21-godišnji veznjak hrvatske U21-reprezentacije”. Također se navodi da je talijanski prvak za Badelja spreman platiti pet milijuna eura.
Badelja Mourinho vidi kao kvalitetnu alternaciju za nizozemskog veznjaka Wesleyja Sneijdera. Prva violina talijanskih prvaka ugovor s klubom ima do ljeta 2014. godine.
3 thoughts on “Mourinho razmišlja o Badelju?

Odgovori