full screen background image

Balotelli: Ići ću na Svjetsko prvenstvo

Mladi napadač Intera Mario Balotelli bio je gost showa Italije 1 “Le Iene”. Balotelli jako rijetko govori za medije, ali baš sada kada je Inter u medijskoj šutnji SuperMario je otvorio dušu. Izdvajamo najvažnije izjave…

Rasizam: “Ja sam Talijan, oni to znaju, ali imaju nešto protiv moje boje kože. Nemam riješenje, ja sam samo mali komadić ovog svijeta, ne mogu ga promjeniti. Ne mislim da će tako biti zauvijek, ali čini mi se da ide nabolje. Iako mi to rade od početka do kraja, ja se neću zaustaviti. Da se pita samo mene, ja bih igrao pred praznim tribinama ili prekinuo utakmice. Ipak, to je samo zastrašivanje. ”

Mourinho: “Dobro me prihvatio i baš zato se svađamo. Nije uvijek dobro, ali želi mi dobro. Protiv Fiorentine sam dobio udarac pokraj oka. Trener se naljutio što se nisam vratio u obranu. Sreća da nismo primili gol jer bih sada bio mrtav (smijeh). Što bih mu rekao, a nisam mogao do sada? Ne sviđa mi se tvoj auto (smijeh).”

Navijač: “Ne navijam ni za koga. Kao dijete sam navijao za Milan, ali sada ne navijam za nikoga. Igram za Inter i pobjeđujem za Inter. Bio sam na San Siru na Milan – Manchester United gledati veliku utakmicu, a ne gledati Milan. Zašto ne slavim golove? Rekao sam da ću proslaviti onaj u finalu Svjetskog prvenstva, ali sada dodajem da ću proslaviti i onaj u finalu Lige prvaka. Moj je san donjeti svojoj momčadi naslov u posljednjoj minuti, pa makar ušao par minuta prije kraja.”

Chelsea: “Ne mislim na njih, jer mislim samo na sebe i na svoju momčad. Nemam što misliti na druge. Prejaki smo. Ako svi budemo mislili da smo prejaki, kao što to demonstriramo u prvenstvu onda nitko nema šanse protiv nas, baš nitko.”

Cassano: “Dao mi je savjet kada nisam igrao. Rekao mi je da sam u velikom, pravom klubu, da me trener cijeni i da će doći moje vrijeme. Rekao mi je i kako bi volio igrati sa mnom i da će me on usmjeriti na pravi put.”

Napredak: “Raditi, puno raditi, trenirati. Na treningu davati sve od sebe u laganim i u nemogućim stvarima. I igrati. Barem malo, ne treba biti u početnom sastavu, ali tako se najbolje napreduje, igrajući. Što ti vrijedi sve što pokušavaš na treningu ako to isto ne pokušaš u nedjelju.”

Reprezentacija: “Hoćeš se kladiti da ću ići na Svjetsko prvenstvo? Ako odem plaćaš tri večere, a ja ću ti donjeti svoj dres. Ako osvojimo Svjetsko ja ću ih tebi platiti 40, koliko hoćeš, cijelu godinu.”
7 thoughts on “Balotelli: Ići ću na Svjetsko prvenstvo

  1. Maverick

    Ovo mi sve zvuci previse zrelo za njega, usporedjujuci s onim sto je pokazivao na terenu. No moram priznati, u zadnjih nekoliko utakmica primjecujem napredak, iako jos ima puno za napredovati, prije svega sto se tice psihe.

  2. nerazzurri

    KONACNO jedna prava i odmjerena izjava, konacno je shvatio da ne smije da javno izjavljuje da je navijac milana barem dok je kod nas u interu..a sto se tice igrackih kvaliteta po meni je najbolji mladi igrac u evropi i zasluzuje ne samo poziv na svjetsko nego i mjesto u prvih jedanaest a i imao bi ga da se ponasa zrelo i na terenu i van njega,kao sto je to ucinio u ovoj emisiji…forza inter!!!

  3. nraguz

    Prije svega Balotelli rijetko govori za medije. Tako je lako moguće kako puno toga nikada nije ni rekao. Čovjek je takav kakav jest (debil), pa mediji oko njega stvaraju vijest u svakom trenutku. Ovo je prvi put da sam ga ja vidio i čuo da govori.

Odgovori