full screen background image

Moratti: Nećemo više o sucima

Predsjednik Intera jučer je na dodjeli nagrade “Srebrni Lorenzi” govorio za medije…

O antipatiji prema Interu: “Nismo antipatični, ali u teškim trenucima pojavilo se puno moralnih osoba koje nam dijele savjete. Ne žele da govorimo o sucima i nećemo. Idemo dalje bez briga. Medijska šutnja? Završiti će kada bude trenutak, a taj trenutak još nije došao.”

Mourinho: “Karizmatična osoba, ali prije svega veliki profesionalac, pazi na najmanje detalje. Vidim po novinama da se priča samo o njegovom karakteru, a zaboravlja se d aje prije svega veliki profesionalac, stvarno, ponavljam. Ne govorim to samo sada. Brine o najsitnijim detaljima i vrlo je precizan. Pažljiv je na svakom treningu. Sve u svemu mislim da zaslužuje novce koje dobija (smijeh).”

Balotelli u reprezentaciji: “Prenjeli su mi izbornikove riječi, ali ne mislim da se tu radi o odbijanju. Ako i jest, onda je dobronamjerno. Balotelli je poseban talent. Pustimo ga da sazrije.”

Udine: “Prvo poluvrijeme iz snova, bila je to momčad koja uvijek želi pobjedu. Riječi predsjednika Pozza? Ne odgovaram, svak ima svoje razloge. Pratnja? Milan i Roma ostaju opasne prijetnje. Svi pričaju o Milanu, ali Roma je još uvijek u utrci.”

Chelsea: “Čak i Mancini je rekao kako Chelsea u subotu nije bio isti kao u Ligi prvaka. Vjerovatno ih je slomio umor, kao i nas. Kako bismo prošli dalje trebat će nam malo sreće koju ova momčad i zaslužuje zbog svih ovih godina rada.”

Za kraj ponovno o Mourinhu: “Ostaje, ima ugovor s Interom, ali na stranu to uvjeren sam kako će ostati, sretan i kao pobjednik.”
5 thoughts on “Moratti: Nećemo više o sucima

Odgovori