full screen background image

Deki: Pobjedom protiv Chelseaja razbijen maler

Stanković zadovoljan pobjedom jer je proteklih godina njegov tim ispadao upravo jer nije dobijao kod kuće. Revanš u Londonu je potpuno otvoren.
Dan posle velike utakmice sa Chelseajem, hladne glave, Dejan Stanković kaže da je rezultat dobar i da je proteklih godina Inter ispadao jer nije dobijao kod kuće.

„Lakše je sada, oni jesu postigli gol u gostima, ali smo mi dobili, što prethodnih godina nije bio slučaj. Ako tako gledamo stvari, moramo biti zadovoljni, jer su i oni imali svoje šanse“, kaže kapetan Srbije.

Deki dodaje da ni 3:1 ne bi garantiralo prolaz, a da je pitanje prolaska u četvrtfinale potpuno otvoreno.

„Ja se nadam da je prednost dovoljna, očekuje nas mnogo borbe, trke, znamo koliko je Chelsea dobar tim, svaku grešku umiju kazniti“, podsjeća Stanković.

Otkriva da se osjeća dobro.

„Posle duge pauze odigrao sam dva teška meča, sve je u redu, mogu pružiti maksimum. Naravno, potrebno je par mečeva da se vratim u formu“, najavljuje bolju partiju u revanšu.

Izvor: Sportske.net
3 thoughts on “Deki: Pobjedom protiv Chelseaja razbijen maler

 1. J.Zanetti4

  Deki najavljuje bolju partiju u revansu!! Ako je ikako moguce da bolje odigra..ja cu biti prezadovoljan njim. mokak igra srcem!! daje maximum!! nisam imao nijednu zamerku na njegovo izdanje u 1.utakmici

  1. isanic

   Ma kako bolje , odigrao je odlično ( stavio je Lamparda u džep) . To mu je bio “jedini” zadatak koji je odradio vrhunski . Kao u dobra stara vremena “Flaster” pa nek se misle .
   Mourinho je vrhunac , kako bih volio slušati njegovu teoriju(taktičku) treninga..

Odgovori