full screen background image

Blanc nasljeđuje Mourinha?

Obzirom na silne ponude, zapravo više medijske priče nego prave ponude, pitanje je koliko je realno da Laurent Blanc ostane iduće sezone na klupi Bordeauxa. Posljednji klub s kojim ga se povezuje jest talijanski Inter…

Poznato je kako Massimu Morattiju strpljenje i nije baš najjača strana pa se tako već nagađa kako će Jose Mourinho dobiti otkaz ukoliko ne osvoji Ligu prvaka. Budući da je sudbina Mourinhu i njegovom Inter već u osmina finala donijela (pre)jaki Chelsea – lako je moguće kako će u slučaju ispadanja Moratti na kraju sezone “zahvaliti Mourinhu na suradnji”, unatoč tome što će vjerojatno uzeti još jedan naslov prvaka Italije.

Kao jedan od glavnih kandidata za njegova nasljednika spominje se Laurent Blanc, trener koji je prošle sezone prekinuo sedmogodišnju dominaciju Lyona i uzeo francusko prvenstvo da bi ove godine više nego uspješno nastupao u Ligi prvaka i koračao prema obrani naslova.

Osim Morattija kojeg sve više živcira Mourinhov dugi jezik i svađe sa svima, Blanca će vjerojatno “loviti” i francuski nogometni savez koji bi ga rado vidio u ulozi izbornika. Naravno, ako Raymond Domenech osvoji naslov prvaka svijeta bit će to jedna mogućnost manje za Blanca, no tako nešto čini se vrlo teško mogućim; osim ako Henry ponovno ne zaigra rukomet – u tom slučaju, sve je moguće.

Izvor: Sportnet.hr
Odgovori