full screen background image

Polazak autobusa za Udine u nedjelju u 8h iz Zagreba

Okupljanje putnika na utakmicu Udinese-Inter je u nedjelju u 07.45h sa već tradicionalnog mjesta ispred INA zgrade na zagrebačkom velesajmu. Molimo vas da budete točni jer autobus polazi u 08.00. Polazak iz Rijeke je u 10.00h a okupljalište je isto na starom mjestu – autobusno stajalište na delti. Utakmica u Udinama počinje u 15.00h. Zamolba za putnike iz Zagreba da ostave mjesta Riječanima u prednjem dijelu busa. Sretan put.
5 thoughts on “Polazak autobusa za Udine u nedjelju u 8h iz Zagreba

 1. Antonio

  Pošto svakodnevno dobijam upite vezano uz želje za rasporedom sjedenja, pokušat ću sada objasniti kako bi to trebalo izgledati:
  1. Gospodin Folla i sinčić sami će si odabrati mjesto sjedenja, odnosno ono koje im najviše odgovara, najveću toleranciju trebamo imati prema dječici, a pogotovo prema ovako maloj !!!

  2. Za gospodu iz Rijeke treba ostaviti prvih 3-4 reda slobodno u autobusu, jer su u pitanju uvaženi članovi IC Udine i naši cijenjeni gosti na ovom putovanju !!

  3. Pošto imamo 99% popunjen bus, lijepo molim da u Zagrebu već sjednemo po dvojica, da se ne desi da u Rijeci ekipa koja ide zajedno na utakmicu, sjedi odvojeno

  4. Ovo putovanje nije vremenski dugo kao ono kada idemo u Milano, tako da svi oni koji imaju problema sa visinom i težinom ( jedan od njih sam i ja ) ne bi trebali imati problema sa izdržavanjem puta, jer već imam nekoliko želja za rasporedom sjedenja “težih” i “viših” članova, a pošto je takvih dosta nismo u mogućnosti svima udovoljiti

  ZA KRAJ JEDNA ZAMOLBA, NE VEZANA UZ RASPORED SJEDENJA:
  Utakmica u Udinama je za većinu od Vas prvo gostovanje pa da Vas malo upoznam sa detaljima:

  1. Bus nas vozi do stadiona i na putu u Udine ćemo samo jednom stati ( vjerojatno BP Duino )
  2. U Udinama na naplatnim kućicama će nas dočekati policija koja će nas sprovesti do stadiona
  3. Naš posjet se svodi isključivo na nogometnu utakmicu i u grad se neće ići organizirano ( za one koi misle ići, napomena da je grad dosta udaljen od stadiona i treba vremena da se do njega dođe, a za to neće biti previše vremena )
  4. Na stadionu smo smješteni na “normalnoj” tribini, a ne na tribini za gostujuće navijače, zato, nemojte provocirati domaće navijače jer bi u svakom slučaju izvukli deblji kraj !!!!!
  5. Pokušajte biti obučeni u “civilku” i nemojte se previše kititi znamenjem Fc Inter-a
  6. Ako zanemarite moje prethodno upozorenje i poprilično se okitite znamenjem Inter-a, NEMOJTE PREVIŠE ŠVRLJATI OKO STADIONA, JER SAMI SNOSITE POSLJEDICE ZA ONO ŠTO BI VAM SE MOGLO DOGODITI
  7. Zadnja molba vezana je uz vječno prisutni alkohol; NA OVOM PUTOVANJU NEMOJTE PRETJERIVATI SA ALKOHOLOM, KAO PRVO ZBOG VAS SAMIH, DA VAM SE NE DESI DA UOPĆE NE POGLEDATE UTAKMICU JER ĆE “ORGANI REDA” BITI NEMILOSRDNI, A KAO DRUGO, ZBOG UVAŽENIH GOSTIJU KOJI IDU SA NAMA NA OVU UTAKMICU.

  Sve ovo pišem zbog pojačanih mjera osiguranja i povišenja navijačkih tenzija uzrokovanih problemamima na nedavnoj utakmici Udinese- Napoli na kojoj je ozbiljnije povređeno nekoliko navijača.

  Hvala svima na razumjevanju

  Antonio

 2. No_10

  evo samo da vam zaželim sretan put u ned u udine….. nažalost ja nisam mogao ići radi polaganja normi na kantridi … ali znam da cete se vi dobro zabaviti i naravno da ćemo pobijediti i OPET se vratit kući pjevajući… (u alkoholiziranom stanju naravno)… POZDRAV!!!!!

Odgovori