full screen background image

Ranocchia Interov od ljeta

Andrea Ranocchia bio je želja Intera, no navodno su čelnici milanskog kluba uspjeli sve dogovoriti sa Genovom, te će 21-godišnjak od ljeta nositi plavo-crni dres.
Ranocchia je trenutno na posudbi u Bariju, a ovaj igrač Genoe privukao je pozornost i Juventusa te Manchester Uniteda.

Mediaset navodi kako će Inter platiti 15 miliona eura Genoi, a osim toga dogovorena je i razmjena par mladih igrača u budućnosti. Ranocchia je trenutnoppovrijeđen, no do ožujka bi trebao biti potpuno spreman.

Bivšeg igrača Arezza će Mourinho rotirati u obrani, a budući da mu je tek 21 godina, sigurno da je u planovima Intera u budućnosti.
2 thoughts on “Ranocchia Interov od ljeta

  1. limvo_likce

    svi ga hvale na sva usta, nadam se da vrijedi toliko koliko je placen i da ce to igrama opravdati! ako mogu reci ova genoa nas izmuze, prvo za milita i mottu 35 do 40 miliona eura sad za ovog klinca 15…

  2. forzainter

    Treba nam mladih igraca u odbrani, jer vecina je u poznim godinama, mada Samuel i Lusio igraju kao zmajevi, za Zanetija i ne vredi trositi reci, a Majkon je najbolji desni bek na svetu!!! Samo da se vrati Kivu sto pre, jer ako Materaci bude igrao prvu postavu tu ili je penal ili crveni karton, a i na moze on vise!!!

Odgovori