full screen background image

Mourinhov glasnogovornik Mazzarriju: Magarac nikad neće postati konj!

Predsjednik Intera Massimo Moratti naredio je treneru Joseu Mourinhu da više ne daje nikakve izjave medijima, ali to nije spriječilo glasnogovornika portugalskog stručnjaka da progovori. I to upravo u stilu svoga šefa…

Eladio Parames se u razgovoru za Gazzettu dello Sport obračunao s trenerima Rome i Napolija, Claudijem Ranierijem i Walterom Mazzarrijem koji su proteklih dana oštro napali Mourinha.

Ranieri je rekao kako je Mourinhu lako u karijeri jer je od milijardera Romana Abramoviča, vlasnika Chelseaja, prešao ka milijunašu Morrattiju, vlasniku Intera. Mazzarri je, pak, ustvrdio kako je u karijeri napravio više od Mourinha.

– Nakon što sam pročitao Ranierijeve i Mazzarrijeve izjave, kao Mourinhov prijatelj i glasnogovornik mogu reći da je on osvojio mnoštvo naslova s Chelseajem i Interom. S druge strane, Ranieri nije osvojio ništa, ni s Chelseajem, ni s Juventusom – rekao je Parames.

A što se tiče Mazzarrija, reći ću mu da i magarac može osvojiti puno, ali nikad neće postati konj!

Osvrnuo se Parames i na mogućnost da Talijanski nogometni savez kazni Mourinha zbog protesta protiv sudaca nakon subotnje utakmice u kojoj su Interu u remiju protiv Sampdorije isključena dvojica igrača.

– Mnogi su mi ljudi rekli da ih boli što Mourinho radi u ligi koju je pogodio poznati skandal Calciopoli, ali Jose mi uvijek govori da se ne brinem jer se on voli boriti protiv svih.
Odgovori