full screen background image

Bergomi brani suca

Legendarni nogometaš Intera Giuseppe Bergomi, koji je cijelu svoju karijeru proveo u dresu “nerazzurra”, stao je u obranu suca koji je u subotu talijanskom prvaku isključio dvojicu igrača…

U utakmici 25. kola Serije A sudac je Interu u samo sedam minuta isključio Waltera Samuela (31.) i Ivana Cordobu (38.) koji se do kraja uspješno obranio protiv gostujuće Sampdorije (0-0). Đenovljanima je u 73. minuti isključen Giampaolo Pazzini.

Naravno, trener Intera Jose Mourinho takav razvoj situacije nije mogao mirno promatrati. Teatralno je skupljao ruke pred kamerama, kao da ima lisice na rukama, a u drugom se poluvremenu sarkastično smijao kad je Samuel Eto’o dobio žuti karton zbog simuliranja.

Bergomi (46) se nakon utakmice nije mogao prestati čuditi portugalskom stručnjaku i njegovom ponašanju jer smatra a sudac nije napravio ništa krivo.

– Sudac je u svemu bio u pravu. Svojim je odlukama pokazao da ima karakter. Nije bilo lako isključiti Interova nogometaša u situaciji kad je jednome već dao crveni karton – izjavio je legendarni branič koji je za milanski klub odigrao 519 utakmica između 1980. i 1999. godine.
2 thoughts on “Bergomi brani suca

  1. nraguz

    Bergomi ima pravo, skoro… Cordobin drugi žuti nije bio, sve ostalo sudac je dobro dosudio po meni.

    A drugo, Bergomi je odigrao 519 utakmica u prvenstvu za Inter, ali sve skupa crno-plavi dres je nosio 758 puta. (117 puta u Euro Kupovima i 122 u Kupu)

Odgovori