full screen background image

„Inter u srcu“ slavi drugi rođendan

Danas, 20.02. je druga godišnjica naše web stranice „Inter u srcu“. Na taj datum 2008g. stranica je ugledala svjetlo dana nakon velikog posla iza kulisa oko pripreme i postavljanja same stranice na internet. Nakon toga je uslijedio višemjesečni mukotrpni rad unošenja onih fiksnih podataka o našem klubu, silne statistike o utakmicama, igračima, trenerima…
Već nakon mjesec dana smo otvorili novi i kvalitetniji forum jer je onaj prvi bio doista skroman, kako izgledom tako funkcijama i opcijama. Od tada imamo jedan mali problemčić oko duple registracije novih članova. Novi forum je morao dobiti novu adresu, tako da sada nije moguće registracijom na stranici automatski biti član i foruma već je potrebna registracija i na forum. Mislim da to ipak nije nešto jako bitno jer se registriraš samo jednom i gotovo.
Za prvu godišnjicu smo dobili i posve novu stranicu, sa modernijim izgledom i mnogo većim mogućnostima. Povećan je broj vijesti na naslovnici, uvedene nove rubrike, postavljen prostor za 4 kolumne, anketa, naše slike… Naravno, uvjek željni posla i napretka te u svrhu propagiranja interizma i okupljanja svih navijača i simpatizera na ovim prostorima nismo stali samo na tome.
U tijeku druge godine postojanja dogodilo se puno toga značajnog a najvažnija stvar je da smo osnovali novi Inter Club pod nazivom Fedeli. Grupa entuzijasta punih radnog elana i ideja nezadovoljna letargičnošću u vođenju dotadašnjeg kluba odlučila je oformiti drugi klub u kojem bi mogli učinkovito i na dobrobit velike armije navijača nerazzurra učiniti mnogo više za dobrobit svih nesebično se žrtvovati. Uspjeli smo se registrirati i za veoma kratko vrijeme učinili mnogo toga a tek će u 6-om mjesecu biti godina dana. Ne bih ovom prilikom o tome jer će biti prilika za godišnjicu IC Fedeli.
Drugu godišnjicu „Inter u srcu“ dočekujemo sa novim rezultatima i novim izgledom. Dobili smo novi logo stranice, novu pozadinu, novo zaglavlje… Uveli smo nekoliko novih i korisnih stvari: tablicu, zadnju odigranu i dvije naredne utakmice sa statistikama, linkove… Oformili smo godišnju nagradu „Zlatno pero“ za izniman doprinos u radu stranice. Dobitnik za ovu godinu je Nikola Raguž a za prošlu Biljan Davčev. Oformili smo zajedničku godišnju nagradu stranice i IC Fedeli „Fedelissimo“ za najboljeg člana kojeg dobijamo isključivo vašim glasovima.
Želimo i dalje napredovati te dočekati treću godišnjicu sa mnoštvom novih uspješnica. Želimo isto tako da nam se u našem radu priključi što više vas. Slobodno se javite i pridonesite našoj zajedničkoj stvari. Mnogi bi imali što reći ili napraviti samo se trebate odvažiti i otpustiti kočnicu.
Sa Interom u srcu u nove pobjede.
8 thoughts on “„Inter u srcu“ slavi drugi rođendan

  1. spraaajcc

    svaka cast i sve cestitke deckima koji su ulozili puno truda za ovu stranicu….jos jednom svaka cast, kapa dolje…takodjer se nadam da cu dogodine bit clan Inter Fedeli Club-a.Pozdrav svima….

Odgovori