full screen background image

Inter i Chelsea u lovu na Mareka Hamsika

Talijanski mediji složni su u ocjeni da će Interova momčad za sljedeću sezonu biti građena oko Napolijevog slovačkog veznjaka Mareka Hamsika (22)…

Naime, trener četverostrukih uzastopnih osvajača Serie A, Jose Mourinho, ne skriva simpatije prema osmerostrukom strijelcu ovosezonskog talijanskog prvenstva, te se vjeruje da će Inter usmjeriti snagu i koncentraciju tijekom ljetnih mjeseci prijelaznoga roka da ga dovede u svoje redove.

Ipak, nije Inter jedina momčad koja želi nadarenog Slovaka u svom dresu. Interes, naime, pokazuje i londonski Chelsea, točnije menadžer momčadi Carlo Ancelotti.

Inter je imao priliku kupiti Hamsika 2007. godine dok je mladac još igrao za Bresciju. Tadašnju cijenu od 5.5 milijuna eura presudili su kao previsoku. Za najboljeg strijelca Napolija u prošloj sezoni (devet golova) sada bi mogli platiti i tri do četiri puta više.

Hamsik je ugovorno vezan s Napolijem do 30. lipnja 2013. godine.
2 thoughts on “Inter i Chelsea u lovu na Mareka Hamsika

  1. limvo_likce

    ja mislim da se to moze pokriti iz budzeta za pojacanja, mada bi se lijepo bilo rijesiti muntarija i mancinija, a po meni je mota utakmice koje je igrao odigrao veoma dobro ( osim protiv barce na strani)

Odgovori