full screen background image

Balotelli: U Interu cijeli život

Napadač Intera Mario Balotelli prije nekoliko je dana sudjelovao na jednom događaju gdje je odgovarao na pitanja navijača…

“Nikada nisam razmišljao o tome da igram za Ganu. Ako budem igrao za reprezentaciju, biti će to talijanska. Priča je još uvijek otvorena i za mene i za Santona, vidjet ćemo.”

Na upit o zanimanju engleskih klubova rekao je: “Istina je, ali mislim da ih neću uzeti u obzir. Imam ugovor s Interom, a kada se otvori prijelazni rok vidjet ćemo.”

Jedna grupa navijača poželjela je vidjeti Balotellija u crno-plavom sve dok Inter ne osvoji Ligu prvaka, a Mario je ironično s osmjehom na licu odgovorio: “To znači da ostajem cijeli život”.
7 thoughts on “Balotelli: U Interu cijeli život

  1. marda_pu

    ajde govno od covjeka bjezi s ovog crno plavog djela milana….nikad nisam htio nista govorit protiv ovog covjeka i igraca, ali mislim da ne zasluzuje postovanje niti jednog navijaca intera….ok neka navija za koga god hoce to je njegovo pravo ali nemoj dok si u interu pricati protiv intera iako je to rekao u ironiji ne podnosim to…..

  2. goran_pandef mk

    Sjecatese Ivana bam bam Zamorano on uvek za tim je davao 150% a ovaj baloteli nece da se vrati na korner ali zato na oprastaj ivana 80 000 iljada je plakao zajedno sa zamorana a baloteli nikad nece doziveti jedan navijac da pusti suzu za njega.

Odgovori