full screen background image

Glasujte na Forumu za godišnju nagradu “Fedelissimo”

Inter Club Fedeli i www.interusrcu.com su oformili godišnju nagradu “Fedelissimo” za najvjernijeg i najpopularnijeg člana našeg kluba i web stranice. O dobitniku nagrade odlučujete samo vi svojim glasovima. O kriteriju po kojem birate osobu kojoj ćete podarit svoj glas, također vi odlučujete. Glasajte za osobu koja je po vašem mišljenju obilježila godinu našeg kluba ili stranice. Pogledajte pravila na forumu: http://interusrcu.com/i-forum/index.php/topic,1122.0.html
U želji da odaberemo i retroaktivno osobu za 2009 godinu iznimno ćemo obaviti glasovanje u ovom mjesecu. Uključite se u glasovanje na Forumu: http://interusrcu.com/i-forum/index.php/topic,1123.0.html
Ne morate pisati puno ime i prezime osobe, dovoljno je upisati samo nick pod kojim piše na stranici, jer je posve normalno da se ne znamo svi osobno.
One thought on “Glasujte na Forumu za godišnju nagradu “Fedelissimo”

  1. fanatico

    Uključite se za glasovanje i odlučite tko je bio osoba godine u 2009-oj. Tko je fedlisimo (najvjerniji)?
    – IC Fedeli ima svoju nagradu “Plavo srce” za člana godine koji je najviše pridonio radu kluba i koja će se dodjeljivati na godišnjicu kluba 27.06.
    – Inter u srcu isto tako ima nagradu “Zlatno pero” za člana koji je najviše pridonio u radu stranice i dodjeljivat će se na dan stranice 20.02.
    – Fedelisimo je vaša nagrada i o njoj odlučujete vi sami svojim glasovima.

Odgovori