full screen background image

Supertalentirani Jevrem Kosnić kod Mourinha

Zvezda se odrekla dečka koji je prešao u Inter. Sedamnaestogodišnji Jevrem Kosnić ponikao je u Crvenoj Zvezdi u nadi da će se u tom klubu i proslaviti.

Kako su stipendije kasnile nekoliko mjeseci njegov otac je zatražio i dobio ispisnicu a talenat mladog Jevrema brzo je zapao za oko slavnom Interu. Talijanski klub je bio uporan u želji da angažira Kosnića i on posljednjih šest mjeseci vredno trenira pod budnim okom Josea Mourinha i drugih trenera zaduženih za mlađe kategorije nogometaša.

“Koči me dobijanje radne dozvole. Za sada treniram sa “B” timom, a za pola godine sam četiri puta radio i sa prvim sastavom. U Mourinha sam gledao kao u sveca. Nedavno sam se vratio sa priprema drugog tima iz Dubaija”, priča Kosnić za Sport.

Crvena zvezda je tako, kao i mnogi drugi srpski klubovi zbog nedostatka novca ali i pažnje prema mlađim igračima iz svoje škole dozvolila da oni iako još maloljetni odu preko granice i proslave se u velikim svjetskim klubovima.

Kosnić naglašava da mu je u Interu sjajno i da ima podršku na svakom koraku.

“Najviše se radujem susretima sa Dejanom Stankovićem. On je nogometni bog. Uvjek sa mnom popriča o svemu, bodri me, savjetuje. Kada se sve to ima na umu, onda ne čudi što je Dejan jedan od najboljih igrača naše reprezentacije. Od njega se može mnogo naučiti”, otkrio je Kosnić priznajući i da mu stil igre Seska Fabregasa najviše odgovara.
Izvor: Blic
4 thoughts on “Supertalentirani Jevrem Kosnić kod Mourinha

Odgovori