full screen background image

Balotelli vrijedi 30 milijuna

Lista klubova koji u svojim redovima žele vidjeti mladog italijanskog napadača i veliku nadu Intera, 19-godišnjeg Maria Balotellia.

Član U-21 selekcije Azzura svojim igrama plijeni pažnju te interes klubova i ne iznenađuje. Najnoviji interesant za Super Maria je moskovski CSKA koji je za usluge mladog napadača voljan keširati čak 20 milijuna eura.

Stari lisac Massimo Moratti, izgleda, strpljivo vaga ponude i trlja ruke uoči dobro realiziranog posla. Navodno je za Balotellija postavio cijenu od 30 milijuna eura. Sudeći po svemu, ne sumnjamo kako će se brzo naći klub koji će zadovoljiti svojom ponudom i tako Mariu pružiti značajno dužu minutažu od one koju ima u plavo-crnom dresu.
4 thoughts on “Balotelli vrijedi 30 milijuna

  1. nerazzurri

    to bi bilo ekstra, 30 mulijuna eura!!! iskoristiti taj novac za dovodjenje nekog mladog perspektivnog stopera(tipa bonuci) te klasnog veznog igraca(de rosi,fabregas)..naravno uz dodatno ulaganje…

  2. nerazzurri

    ok slazem se da je momak ekstra igrac i potencijalna zvijeza, ali interu ne treba igrac koji ne cijeni ni klub ni njegove navijace(izjasnio se ka navijac milana) po meni ga treba samo dobro unovciti..

Odgovori