full screen background image

Mourinho na meti makedonskih mafijaša

Skupinu makedonskih državljana, navodno povezanih s talijanskom mafijom, proteklih je dana u Genovi uhitila talijanska policija. Jedna od meta kriminalaca, tvrde portugalski mediji, bio je Jose Mourinho…
Portugalskog trenera Intera i četvoricu nogometaša Atalante iz Bergama Makedonci su u stopu pratili, navode Portugalci pozivajući se na izvore iz đenovske policijske postaje.
U posjedu pripadnika skupine pronađene su detaljne informacije o Portugalcu, uključujući videosnimke i fotografije načinjene pri njegovu praćenju, kao i fotografije odnosno adresa njegove milanske rezidencije.
Portuglaski mediji pišu da je Mourinho informacije shvatio vrlo ozbiljno te da je istog trenutka otišao na sastanak u policiju, kako bi osigurao optimalne mjere zaštite za sebe i vlastitu obitelj. Portugalci tako pišu da njihov slavni trener ozbiljno razmatra mogućnost promjene adrese stanovanja u Milanu.

Naime, banda Makedonaca je brižljivo proučavala njegove navike, pratila ga i spremala se da pohara njegovu vilu na jezeru Como, nedaleko od Milana.
Policija im je ušla u trag jer su blisko sarađivali sa Talijanima koji su na isti način opljačkali kuće nekoliko nogometaša Atalante, u obližnjem Bergamu.
Danas će Mourinho otići u policiju, kako bi saznao detalje o čitavoj akciji, a savjetovano mu je da pojača bezbjednost svog doma.
4 thoughts on “Mourinho na meti makedonskih mafijaša

  1. billyRi

    makedonska banda…hm…sad kad su čuli da je Pandev makedonac, evo odmah i makedonske bande, do prije nove godine bi bili rumunji garant…. :)… još će i mene uhititi ,koliko sam puta bio u milanu ,još ću ispasti i neki glavni banditos… 🙂

  2. djokavi

    Stvarno mi je zao,al za onu dvojca sto su pisali da imaju Makedonsko drzavjanstvo,obojca nose prezime Bentivoglio,samo se pitam kako su mogli biti Makedonci.Slazem se sa Billyjem,da su bili pre novu godinu,mozda bi rekli da su iz Burkina Faso 🙂

Odgovori